Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baby sound szívhang figyelőről...

Baby sound szívhang figyelőről vélemények? Vagy angelsoundról?

Figyelt kérdés

Ajandekba kapjuk, kivansi vagyok mennyire jo. Aggódósak vagyunk ( nyomós okok miatt) igy meglepnek ezzel , ki hasznalta? Mikortol? Az nap amikor megérkezik 11+3 hetes leszek

Neten 2 helyen olvastam róla. Egyik helyen 10-12 héttől írják. Másikon ugyanerre a készülékre 14-16 hetet írnak.

Angelsound is erdekel, mert lattam h hasonló árban vannak, valszeg ugyanazz tudják.

2017. aug. 29. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is angelsoundsos van! Ha egy tanácsot elfogadsz, 11-12 hetesen jol lenn keresd, kicsivel a vénuszdomb felett!:) Ne ijedj meg ha nem találod egyből, mert gyakran a védőnők is 10-15 percig keresik idősebb terhessegnél! Arra figyelj, hogy a Babucik nem nagyon szeretik a dopplereket, azt mondják a dokik, hogy félnek tőle, es melegítik a magzatvizet, így ne használd nagyon sokáig, én is csak hetente egyszer szoktam hallgatózni!:) Sok sikert!:)
2017. aug. 30. 17:33
 12/23 A kérdező kommentje:

Igen ezeket tudom kozben regebbi kerdeseknel utana olvastam koszi :)

Zselé helyett jó testápolo is?:)

2017. aug. 30. 17:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Jó a babaolaj, én speciel a pocakomra használt stria megelőzésre való olajat használom! Nem tudom, hogy a testápoló jó-e, de ha nem akarsz a draga zselebe beruhazni, a babaolaj is nagyon szuper!:)
2017. aug. 30. 17:53
 14/23 A kérdező kommentje:
Babaolaj sincs itthon :D es vhol olvastam h jó a testápoló meg a víz is :) amugy nem draga a zselé 300ft csak nem.megyek a városba még egy hétig
2017. aug. 30. 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Olivaolah?
2017. aug. 30. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
*olivaolaj? Az is jó a bőrnek is!:)
2017. aug. 30. 18:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Olyan izgalmas! Írd meg sikerült-e megtalálni? :)
2017. aug. 30. 18:12
 18/23 A kérdező kommentje:

Ma megrendeltuk a babysoundot :)

Holnap lesz itt legkesobb penteken. Megirom h sikerult e. Hat elegge felek. Volt egy terhessegelhalasom es nem szeretnem ujra megelni..

Koszi a sok infot :) olivaolaj is jo otlet. Parom etolajat mondta

2017. aug. 30. 18:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Legy pozitiv minden rendben lesz! A legfontosabb ne ess ketsegbe ha nem talalod meg elsore!:) Bevallom őszintén én is először 10 percig keresgéltem, a sajátomat többször megtaláltam, utána a köldökzsinort es jo lenn a babucit! Sokszor csak annyi a baj, hogy rossz helyen keresgélnek! De ha egyszer megvan utana pikkpakk megtalálod legközelebb!

Nálunk is már nagyon vágyott baba van, és en is tok para tudok lenni, itt sokan írjak, hogy meg jobban beparaztat, ha nem találod, en nem erzem igy! Engem megnyugtat, főleg míg nem erzem a mozgolodast!

Ird am meg a fejleményeket!:)

2017. aug. 30. 22:19
 20/23 A kérdező kommentje:
Szia most megnyugtattal mert 2×10 perc keresgeles utan nem talaltuk ,majd delutan ráhallgatunk. Csak a saját utoerem hangja hallatszik. De remelemtem h vmi lubickolast hallunk vagy koldokzsinor hangot. De semmi...😔
2017. aug. 31. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!