Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene, aki hozzáértő?...

Segítene, aki hozzáértő? Nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Az elején vagyok még a babavárásnak. Pénteken a dokim rendben talált mindent, de tegnap azt mondta, nem lát semmit UH-n, beküldött a kórházba. Össze-vissza vizsgáltak, egyik egyértelműen méhen kívülire gondol, másik azt mondta, csak lehet, hogy az, harmadik határozottan állította, hogy ő látja méhen belül, de ez nem jelent semmit, mert még lehet kívül is.

Tünetem a görcs, de nem halálos mértékű, olyan mensiszerű, viszont folyamatos. Éjjel semmit nem aludtam, nyilván a tegnapi nap miatt, és közben folyamatosan éreztem, hogy görcsöl.

Ja, néztek hcg-t is, de attól sem lettem okosabb, csak annyit mondtak, hogy fennáll a terhesség, kérdés, hol.

A legutolsó doki azt mondta, csak akkor menjek be, ha iszonyú görcseim vannak, vagy vérzek.

Ha esetleg mégis méhen kívüli, a műtét az olyan, mint egy abortusz? Olyanom sem volt még hála Istennek, de azt nagyjából tudom, hogy működik. Altatnak?

De abban bízom, semmi ilyesmi nem lesz, és tévednek, illetve az téved, aki méhen kívülinek ítélte.

Kérem, akinek van tapasztalata, írjon róla, mert rettentően érzem magam :(

2017. aug. 29. 08:04
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

A próféta szóljon belőled! Próbálok másra figyelni, most itt van anyu és vigyáz a gyerekekre én meg próbálok pihenni. Éjjel direkt figyeltem, hogy csak képzelem a görcsöket, vagy tényleg az van, kb. 4-ig le se hunytam a szemem, és utána mikor elbóbiskoltam, felriadtam, görcsölt akkor is, próbáltam minden oldalon a fekvést, kitámogatni a hasam golyós párnával, de valahogy mindenhogy éreztem, szóval szerintem sajnos nem csak beképzelem.

Köszönöm az együttérzéseteket!

2017. aug. 29. 08:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idösen még sz égvilágon semmit nem lehet látni, nemhoyg eldönteni, hogy ha van terhesség, akkor az hol van!
2017. aug. 29. 08:56
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
12nek van igaza. Semmit nem láttak nekem sem. Kb.6.héten látszott. 16. Napon volt pém, szoval annyira nem keson.. Ráadásul 2 baba volt. Szétidegeltek. HCG duplazodast neztek, az okes volt. Ne idegesíted magad, pihenj es várj.
2017. aug. 29. 09:05
 14/31 A kérdező kommentje:
Ááá, simán elültem volna a babérjaimon. Az egész úgy kezdődött, hogy a védőnő mondta, hogy feltétlen menjek be a nőgyógyihoz a héten, mert szabin lesz utána hetekig. Ezért kerültem korán orvoshoz. És a kórházba is ő küldött tovább, én tuti nem akartam volna a hercehurcát. Mindenesetre ma fel kellett hívnom, mert visszahívott mára, de túl fáradt voltam visszamenni, de csa behívott megint soron kívül. Lényeg a lényeg, azt mondja, ő látja belül most, és bízik benne, hogy jól látja, de holnap megint mennem kell. Szóval nem én járok a nyakára, hanem gondolom a szabija előtt nem akar nyitott kérdéseket hagyni. Kisvárosban lakom, kicsit más itt, mint Pesten vagy ahol több orvos van.
2017. aug. 29. 10:01
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Stresszes időszak ez, de nem lesz baj. :) pihenj amennyit csak tudsz
2017. aug. 29. 14:21
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnos nekem volt nem régen méhen kívüli terhességem. Semmi bajom nem volt ne fájt semmi. Csak amikor aton a bizonyos vasárnapon reggel elmentem wc re. Akkor azt hittem belehalok annyira fájt ahogy jött a székletem. Bementünk a kórházba azonnal műtöttek is. Szétrepedt a petevezetekem ki kellett venni. Perceken múlt az életem. 8 hetes voltam.....szval a méhen kívüli terhesség kegyetlen görcsöléssel jár de a feneked szakad szét esa derekad az érzéstől. Mintha szét akarna valamu szakítani. Bizzunk benne h nálad nem ez áll fent. Szoritok nagyon!!!
2017. aug. 29. 15:55
 17/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon sajnálom :( Igen, olvastam ezt a fenékfájdalmat, ezek szerint igaz, hogy ott fáj. Olyan furcsa volt nekem ez.

Egyelőre olyan mensiszerű görcseim vannak, meg hátul fáj a vesémnél, de nagyon bízom benne, hogy elmúlik.

Borzasztóan hangzik ez a roncsolás, és hogy akkor ki kell venni a vezetéket, nem is akarok ilyenre gondolni :(

2017. aug. 29. 16:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz.ilyen pici terhességet nem is látnak még.a mensi szerű görcs meg normális kora terhesen,és mindig azt hittem,h na most megjön..ne aggódj,rendben lesz minden.
2017. aug. 29. 21:15
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gorcsoles a mensi nemvart napja elott kezdodott 2 nappal es 2 hetig tartott.egyfolytaban ereztem a hasam.ha fekudtem,ha alltam,ha setaltam mindig.

Nem volt eros gorcs,tenyleg olyan mensis szeru volt.

En is paraztam,hogy na,most fog megjonni.

Aztan egyik naprol a masikra elmult.

Szerencsere dolgoztam,igy annyira nem volt idom ezzel foglalkozni.egyszer hivtam fel az orvosom de azt mondta,hogy meg felesleges menni,csak akkor ha nagyon erosen gorcsolok vagy verzek.addig turelem.

Minden rendben volt.kerek 7 hetesen voltam eloszor orvosnal.

Azt mondta elofordul ilyen.

Remelem nalad is minden rendben lesz.kitartas,es drukkolok!

2017. aug. 29. 23:40
 20/31 anonim ***** válasza:
74%
Ezek szerint augusztus elején mensiztél utoljára? Mert akkor 4 hetes vagy, ami olyan kicsi, hogy gyakorlatilag megállapíthatatlan, hogy hol van és van e a petezsákban valaki. Ha pénteken voltál dokinál, akkor még fiatalabb volt a terhességed. ilyenkor nap és nap között is van különbség. Vegyél be Magnosolvot, magnerotot vagy magne b6-ot, utóbbiből legalább 3x 1-et, az oldja a görcsöket, ha nem vérzel és alább hagynak a görcsök, olyan szeptember 2. felébe menj el orvoshoz, akkor már fog látszani rendesen és lesz szívhang is.
2017. aug. 30. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!