Szerdán kell visszamennem a dokihoz, ugye nincs mitől tartanom?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam orvosnál, abban a tudatban, hogy 6-7hetes terhes vagyok. Erre a doki mikor megvizsgált, látta, hogy kb méret alapján 4hetes a dolog ezert most szerdára visszahívott.
Annyit kérdezett, hogy a menstruacióm szokott-e késni mert akkor minden rendben, és persze szokott...
Igazából csak aggódom, nehogy elmenjen a baba, annyira vágyom már rá. Terhestüneteim többsége ugye később jönnek majd elő, ha lennének a mellérzékenységen kivül tüneteim, sokkal nyugodtabb lennék.
2017. aug. 28. 08:53
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltunk a doktornal es azt mondta, hogy mehen beluli terhesseg es mar nott es embrio is latszott. A legjobb hogy szivhangja meg szuper halk volt de latszott ahogy mozog a dobogastol az a kis potty. Ugymegnyugodtam :) ^-^
2017. aug. 30. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!