Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy birjátok ki, hogy...

Ti hogy birjátok ki, hogy csak 4hetente kell menni orvoshoz? 8hetesen voltam es 12hetesen kell visszamennem.

Figyelt kérdés

8hetesen voltam másodjára,akkor azt mondta az orvos 4het mulva jojjek vissza,minden rendben van.

Volt szivhang is, es kaptam egy papirt amivel keressem meg a vedonot.

a derekam leszakad és hányingerem is van neha,sokszor erzem azt a mindjart megjon erzest.

Minden rendben a babaval ugye? ha valami lenne,ugyis ereznem nem? olyan hosszu ez a 4 het

2017. febr. 14. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Nehezen, de ez van. Nem lehet naponta ultrahangra szaladgálni. Gondolj arra, hogy 20-30 éve még nem is volt része a terhesgondozásnak az UH, csak ha gond volt, akkor utalták be a kismamát erre a "speciális vizsgálatra". :)

Én arra gondoltam, hogy ha nincs görccsel kísért vérzés, akkor minden rendben van és punktum. A tünetekkel ne foglalkozz és akkor se ijedj meg, ha elmúlnak, mert jönnek-mennek, nem jelent semmit se pro, se kontra.

2017. febr. 14. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez végig így lesz, nekem hathetente kell mennem, nem hiszem, hogy jobban érezném magam ha hetente vizsgálnának.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Örültem mert messze van az orvosom 😀

A babával meg nem lesz baj, ne aggódj

4/10 anonim ***** válasza:
Én örültem, hogy nem kell gyakrabban. Egyrészt azért, mert nem kellett folyton a munkából lógnom, másrészt (és főként ezért), mert egészségesek vagyunk.
2017. febr. 14. 12:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Én azert sem vagyok nyugodt mert pcos vagyok amit nem kezelnek,meg vervetelre se kuldtek el,hogy van e IR-em.

utrogestant kaptam napi 3x1et.

2017. febr. 14. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Hú én nagyon nehezen viselem. 10 hetes vagyok, 2 hete voltam uh-n akkor minden ok volt. 2 hét múlva kell mennem. Fél éve volt egy missed ab-om 10 hetesen.... hát most rajtam van a para rendesen. Persze megpróbálok pozitivan gondolkozni, és érzem, hogy most minden rendben lesz! Mást nem lehet tenni. Ha hetente járnánk ultrahangra az még nagyobb stressz lenne. Mindig varni a napot, iszonyat izgulni a vizsgalat előtt.. hu hát az se jobb amúgy.
2017. febr. 14. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Én külföldön élek, 12 és 20 hetes korban van uht, se ctg, se manuális vizsgálat. Eszem is a kefét rendesen. Igazából csak bízni tudok, hogy meg akar születni és nem lesz semmi gond. Azért 30 hét körül azért befizetek egy 4d-re, nem hiszem hogy 20 hetet kibírok majd
2017. febr. 14. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Az IR vizsgálatot szerintem a háziorvosod is kérheti. A helyedben mindenképp megcsináltatnám, mert nagyon fontos lenne a diéta, ha tényleg IR-es vagy. Vagy szimplán kezdd el az IR diétát, ártani nem fog, rosszabb, ha IR-es vagy és nem foglalkozik vele senki.

Amúgy én utálok dokihoz járni. Persze tudom, hogy fontos, és megyek is szó nélkül, de nekem nyűg. Magándokihoz járok, 4 hetente kell mennem, és irigylem azokat, akiknek a kötelező vizsgálatokra kell menni.

Amúgy ha nagyon aggódsz, akkor egy csomó helyen csinálnak uh-t fizetősen, bármikor kérhetsz időpontot, ha megnyugtat.

2017. febr. 14. 13:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Magandokihoz járok,es nem szeretnem keverni az orvosokat ezert inkabb kivarom a 4hetet.

Azt mondták mivel terhesseg elott nem volt kezelve a betegsegem ne kezdjek el dietazni mert teljesen felboritja a szervezetem es a babanak ez nem jo.

Azert beszelek a haziorvosommal.

2017. febr. 14. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
14 hetesen voltam és először 6 hétre akart adni újabb időpontot a dokim, de végül 5 hét múlva megyek, aznap, amikor a 18 hetes genetikai is lesz. Örökkévalóságnak tűnik! :)
2017. febr. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!