Ti hogy birjátok ki, hogy csak 4hetente kell menni orvoshoz? 8hetesen voltam es 12hetesen kell visszamennem.
8hetesen voltam másodjára,akkor azt mondta az orvos 4het mulva jojjek vissza,minden rendben van.
Volt szivhang is, es kaptam egy papirt amivel keressem meg a vedonot.
a derekam leszakad és hányingerem is van neha,sokszor erzem azt a mindjart megjon erzest.
Minden rendben a babaval ugye? ha valami lenne,ugyis ereznem nem? olyan hosszu ez a 4 het
Nehezen, de ez van. Nem lehet naponta ultrahangra szaladgálni. Gondolj arra, hogy 20-30 éve még nem is volt része a terhesgondozásnak az UH, csak ha gond volt, akkor utalták be a kismamát erre a "speciális vizsgálatra". :)
Én arra gondoltam, hogy ha nincs görccsel kísért vérzés, akkor minden rendben van és punktum. A tünetekkel ne foglalkozz és akkor se ijedj meg, ha elmúlnak, mert jönnek-mennek, nem jelent semmit se pro, se kontra.
Örültem mert messze van az orvosom 😀
A babával meg nem lesz baj, ne aggódj
Koszonom a valaszokat.
Én azert sem vagyok nyugodt mert pcos vagyok amit nem kezelnek,meg vervetelre se kuldtek el,hogy van e IR-em.
utrogestant kaptam napi 3x1et.
Az IR vizsgálatot szerintem a háziorvosod is kérheti. A helyedben mindenképp megcsináltatnám, mert nagyon fontos lenne a diéta, ha tényleg IR-es vagy. Vagy szimplán kezdd el az IR diétát, ártani nem fog, rosszabb, ha IR-es vagy és nem foglalkozik vele senki.
Amúgy én utálok dokihoz járni. Persze tudom, hogy fontos, és megyek is szó nélkül, de nekem nyűg. Magándokihoz járok, 4 hetente kell mennem, és irigylem azokat, akiknek a kötelező vizsgálatokra kell menni.
Amúgy ha nagyon aggódsz, akkor egy csomó helyen csinálnak uh-t fizetősen, bármikor kérhetsz időpontot, ha megnyugtat.
Koszonom!
Magandokihoz járok,es nem szeretnem keverni az orvosokat ezert inkabb kivarom a 4hetet.
Azt mondták mivel terhesseg elott nem volt kezelve a betegsegem ne kezdjek el dietazni mert teljesen felboritja a szervezetem es a babanak ez nem jo.
Azert beszelek a haziorvosommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!