12hetesen normalis ha ilyen rosszul vagyok?
Figyelt kérdés
Hasfajas gyomorgorcs fejfajas hanyinger. Szinte semmit nem tudok csinalni, pedig volt 3terhesegem egyikel se volt semmi bajom.2016. nov. 20. 14:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem normális, minden terhesség más, ha szerencséd van pár hét alatt jobban leszel, de van aki a terhesség vlgéig rosszul van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is normális,ez sajnos a terhesség velejárója
Én most vagyok 18 hetes és még mindig jelen van a rosszullét:(
Remélem,Neked hamarosan elmúlik!:)
Boldog babavárást!;)
3/3 anonim válasza:
Most jött ez csak elő, vagy alapból ilyen ez a terhességed?
Mert ha most jött elő, akkor lehet köze nincs a terhességhez, hanem egy vírus okozza, ugyanis most egy ilyen hányásos-hasmenéses vírus van sok helyen. Lehet abba estél bele.
Viszont ha alapból ilyen a terhességed, akkor meg azt mondom, hogy minden terhesség más és más. Ez neked most ilyen. Kisebb-nagyobb megszakításokkal nekem az egész terhességem ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!