Mitől kell tartanom utrogestan szedés mellett?
8 hetes terhes vagyok, mult héten kaptam utrogestant az ugyeleten, mert rózsaszín vérzést tapasztaltam, pihenést írtak ki, sok folyadékot, meg a gyógyszert, amit 6 napja szedek. holnap megyek nőgyógyászatra, ma viszont sárgás folyásom van. nem barna, csak sárga. a hasam nem fáj, semmi bajom nincs. hányingerem van inkább, de az nagyon, szinte a kekszre se tudok rá nézni, annyira rossz. a melleim feszülnek nagyon.
rozsaszines folyás 3 napja nincs már. ez a sárgás mitől lehet? volt ilyen, mikor nem voltam kismama, de akkor nem foglalkoztatott. a doki a problémát sem látta, hogy a magzat nem nagyon tapadt meg, gondolom nem 1 nap alatt folyik le egy ilyen rózsaszínes folyás, azt látnia kellett volna, nem? vérvételre is csak a 12 héttöl küldött, vagyis akkorra adta ki a beutalot is. valakinek valami vélemény, esetleg tapasztalat, vagy bármi féle segítő, ösztönző szava van? negativ kommentek nem kellenek, akarjuk a babát, ezt terveztük. kórtörténetben szerepel olyan, akinek 20 év után lett baba, s ikerterhességnek indult, de egy elment belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!