Mellőletek is eltűntek a barátok, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Ismerős.
Egyetlen barátnőm van, akit igazi barátnak merek nevezni. Ő is nehezen kezeli a helyzetet, pedig én aztán egyáltalán nem traktálom a részletekkel, úgy viselkedek, mint előtte. Mégis, ha pl otthon maradtam,mert nem akartam hányingerrel buszozni, nem értette meg, vagy mikor mondtam, hogy nagyon fáradt vagyok, és fáj a derekam, akkor kérdezgette, hogy mégis mitől, mikor nem csinálok semmit.
Ugyan így jártam. A legjobb barátnőm, azóta nem áll szóba velem, mióta mondtam neki hogy terhes vagyok. Ennek lassan három éve.
Egy másik barátnőm, igaz szóba áll velem, de kb. két három havonta, pedig előtte heti többször is találkoztunk.
Én teljesen elképedtem, hogy egyáltalán ilyen létezik, de tényleg.
Ja igen és a harmadik legjobb barátnőm, úgyszintén szépen lassan lekopott.
Na, ezeket így utólag én már egyáltalán nem sajnálom, meglátszik hogy nem is voltak barátok. Csak kár volt rájuk 10 éve pazarolnom az életemből.
Viszont, jó hír hogy amióta megvan a kicsi, új barátokat szereztem, a játszó bölcsiből, a baba mama klubból. És ők sokkal sokkal jobb barátnők mint a többiek valaha is voltak.
És úgy néz ki hogy ők már megmaradnak, hisz a gyerekeink egyszerre, együtt nőnek fel. Úgyhogy ne add fel, csak miután meglesz a baba próbálj újakat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!