Felfázás okozhat pozitív eredményt?
Figyelt kérdés
Azt hallottam számos dolog befolyásolja a terhességi teszt eredményét, mutathat "hamis" pozitívat. Ilyen a petefészek ciszta, vese betegségei, pajzsmirigy alulműködés, és még sorolhatnám.
Ez mennyire igaz?
2017. aug. 21. 20:15
2/11 anonim válasza:
A teszt a hcg hormon miatt lesz pozitív, a felfázást pedig többnyire baktérium okozza. Tehát nem.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem csináltam még meg a tesztet, meg valószínűleg nem vagyok terhes (csak hatalmas hipochonder), de fel akarok készülni az ilyenre is.
És ha a felfázás a vesére húzódott? Elvileg az termelhet olyan hormont ami pozitív eredményt mutat.
2017. aug. 21. 20:26
5/11 anonim válasza:
Pajzsmirigy alulmukodes se nekem van es csak akkor lett pozi a teszt amikor valoban terhes lettem
6/11 anonim válasza:
Csak akkor lesz pozitív ha terhes vagy!
7/11 anonim válasza:
Egyszeru ciszta 1000% h nem termel hcgt, az biologiailag lehetetlen kb :) max a csokolade ciszta de arrol tudnad ha olyanod volna. Ha pozi ott baba van
8/11 anonim válasza:
Nem. Akkor sem. A pozitív teszt, az 99%, hogy baba.
9/11 anonim válasza:
Akármilyen kicsike esélyed van a terhességre, pozitív teszt esetén még mindig sokkal valószínűbb, hogy a terhesség miatt az, mint bármi más miatt.
10/11 anonim válasza:
Egy nagyon ritka cystosus megjelenésű rosszindulatú petefészek daganat okozhat csak pozitív eredményt terhességen kívül. Erre meg inkább ne is gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!