Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom megint az offot fogom...

Gizike88 kérdése:

Tudom megint az offot fogom kapni. Kinek valt be az hogy meg erezte a baba nemet? En lanyt erzek. De eszem szerint fiu.

Figyelt kérdés
Olyan erzesem van mint ha lanyt varnek.teljesen mas emelygek hanyas nincs. Edeseget kakaot kakaoval. Fiukal hanytam aluszekony voltam sosat kivantam. Volt csoki is benne de viszont a csokit ugy ettem hogy kovaszos ubival😊😊😊. A mostani terhesegemel edeset kakaot es eszek ejjel nappal. Elvileg irtak hogy a bal mell nagyobb terhesen akor lany ha a jobb akor fiu. Kinek valt ve? Hat hetes vagyok. Egeszszeg legyen az a fo. Koszonom a valaszokat.
2017. aug. 21. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a jobb cicim volt nagyobb. Sosat kivantam. Edestol emelyegtem, csucsos pocakom volt, a kinai fogantatas naptar is fiut josolt. Fiut is akartam jobban egy picivel, szerintem emiatt is volt kisfiu a megerzesem. Tehat minden kukacosra utalt. Persze, hogy kislany lett. De igy orulunk neki, nem adnam semelyik kisfiuert sem a lanyom. A megerzesek nem mindig jonnek be, szerintem ez a veletlen es szerencse muve, hogy bevalik avagy sem. Konnyu terhesseget es szulest.
2017. aug. 21. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megálmodtam hogy kismama lettem és álmomban azt mondtam a férjemnek hogy "fiú" . Másnap csináltam egy tesztet és pozitív lett. A 14.héten mondták meg biztosra hogy fiú. 😊

26+2 hkm

2017. aug. 21. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindig is fiut akartam , de lanyt ereztem.

Fiu lett :)

2017. aug. 22. 00:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Én mikor terhes lettem mindig mondtam h kisfiú lesz meg álmodtam is róla, az is elég érdekes álom volt, mert már nagyfiú volt álmomba.. :O Aztán ahogy kerekedett gömbölyödött a hasam mindenki azt mondta kislány lesz.. 4 dn 13 hetesen kislánynak mondták.. Jo akkor kislány.. Ugy voltunk. Aztán 24 hetes uhn derült ki, hogy nagyon is bevált a megérzésem és h kisfiú lesz.
2017. aug. 22. 05:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat mindenkinek. Majd ha ki derul hofy fiu vagy lany meg irom
2017. aug. 22. 06:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Kislanynak gondoltam, de fiunak ereztem.. 19hetes genetikain meg is mutattak a kis kukacat :)
2017. aug. 22. 07:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi nagyon fiút éreztünk, szerettünk volna. Mielőtt megtudtuk volna a nemét, és kérdezgették, hogy tudjuk-e már, mindenkinek mondtuk, hogy "még nem tudjuk, hogy fiú" :) Meg is álmodtam, hogy fiú lesz egyébként.

A 18. héten kiderült, hogy bejöttek a megérzések, kisfiú :)

2017. aug. 22. 08:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindenki fiút mondott körülöttem, én lányt éreztem, de nem voltam benne biztos, hogy nem azért, mert kicsit jobban szerettem volna lányt. Kislány lett :) Amúgy a 14. hétig olyan szarul voltam 0-24-ben, hogy majd megpusztultam, meg még a 16. hétig hánytam, de akkor már nem voltam rosszul csak közvetlen a hányások előtt. Barátnőm szintén kislánnyal egyetlen émelygést sem tapasztalt.
2017. aug. 22. 11:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2017. aug. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!