Tudom megint az offot fogom kapni. Kinek valt be az hogy meg erezte a baba nemet? En lanyt erzek. De eszem szerint fiu.
En is igy erzem, h lány, de eszem fiut mond.. de viszont ilyen hülyeségekre ne adj, h melyik mell nagyon meg a has forma meg a fenetudja micsodák.
Akkor mar ink a megérzésedben higyj.
Én 10+2 hetes vagyok talan 2 het es kiderul
Én fiút érzek, viszont kislánnyal álmodtam:) én kívánok ezt is azt, mikor hogy. Nagyob kiváncsi leszek, hogy milyen nemű lesz, de a legfontosabb természetesen, hogy egészséges legyen!:)
13 hkm
megérzés...
nagyon kislányt szerettem volna, az első pillanattól meg voltam győződve arról,hogy márpedig nekem lányom lesz..szégyenlős volt mint a fene,de a 24. beterpesztett és lány.
A másodiknál úgy voltam vele,jó lenne egy kisfiú meg fiúnak is gondoltam pláne mert azt szerettem volna... azért amikor kiderült,hogy fiú nagyon bepánikoltam mert jaj most mit csinálok egy fiúval.
A harmadiknál szintén úgy voltam vele,hogy kislány :) a 12. hetin egy nagyon jó doki azt mondta,fiú lesz...persze egyből vitába szálltam vele (még a genetikai leletre is képes volt ráírni,hogy fiú) azért én csak tartottam magam a lányhoz,noha az egész rokonság csak a fejét csóválta rajta férjemmel együtt... 18. heti genetikain már meg se kellett szólalni a dokinak,még a 7 éves nagy tesó is megmondta,hogy ott a punci.
Szóval én mindig azt éreztem amit szerettem volna...persze férjem is elmondta párszor,hogy naná,hogy az lett amilyet szerettem volna,hiszen olyat csinált,hogy örüljek :s :D
Lányra tippeltem, mert többször lányról álmodtam, de kisfiam lesz.
Hogy mit kívánsz, mik a tünetek, arra nem érdemes adni.
Ne haragudj, de azt hiszem, három fiú után túlságosan vágysz a lányra, és bebeszéled magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!