Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes leszek holnap, egy...

20 hetes leszek holnap, egy fél hete hascsikarásos fájdalmaim vannak de csak 2 3 másodpercre. Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jéé, nekem is van néha ilyen és tök egyértelműen érzem, hogy ez emésztéssel kapcsolatos fájdalom, nem a babával. Nem tudom mitől van, mert utána nem is kell WC-re mennem! Igazából nem aggódom, szerintem el fog hamarosan múlni. Ha meg mégsem, akkor irány a doki.
2010. máj. 25. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért örülök h nem csak én vagyok igy...:)
2010. máj. 25. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 23 hetes vagyok, és minden héten kapok egy emailt arról, hogy mi történik a héten.Épp ma olvastam, hogy ilyenkor kezdődnek gyenge méhösszehúzódások.Amik teljesen természetesek, és nem kell aggódni.Ezek csak előkészítik a méhedet majd a szülésre.A babát sem zavarja, és normális.Szerintem ezt érezted.Nekem épp ma volt egy ilyen, kb. 5-6 mp-ig tartott.Olyan volt, mint egy mensis görcs.Kicsit ijesztő volt, de megnyugtat a tudat, hogy normális.
2010. máj. 25. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

:-)

én is éppen szombaton éreztem ilyet, mondtam is egy barátnőmnek, hogy olyan mintha nagyvécéznem kellene menni, csikar a hasam, de zatán elmúlik pár mp múlva. én azt hittem hogy a picur nyomja magát a hasfalomhoz és azért. én is valahogyan a 20.hét környékén érezte ezt először.

üdv, 23hkm

2010. máj. 31. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy honnan kapod az emailt? Én is szeretném ha küldenének:)
2010. máj. 31. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

www.babanet.hu

www.kismamablog.hu

Ezeken tudsz felíratkozni a hírlevélre.Minden héten küldenek egy emailt, hogy azon a héten, ahol jársz, mi történik veled, a babáddal, hogy milyen vizsgálatok várhatók stb.Én kb . azóta nem járok könyvtárba terheskönyvekért.Szeretem!

Még ezek is jók:www.picibaba.hu

www.babaszoba.hu

www.szuloklapja.hu

2010. máj. 31. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm:D
2010. máj. 31. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:

10,31-es vagyok.

én még a gendiagnosztika.hu-ra vagyok felirítkozva a kismamablog.hu mellett.

Érdemes, nagyon jókat zsoktak küldeni. :-)

2010. máj. 31. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!