Hascsikarásos fájdalom, mellé egy kis hányinger, bajt jelent, vagy normális? 30 hetesek leszünk holnap.
Hascsikarást én is éreztem sokszor, kérdeztem is az orvost, hogy ilyenkor mi van, de azt mondta, hogy ezt már a baba csinálja velem, itt-ott megnyom, meg eleve a belső szervek is áthelyezkednek, nyomódnak, így előfordulhat ilyen hascsikarásos fájdalom is, anélkül, hogy hasmenésed is lenne. Nekem a 28. héten kezdődött és még most is van néha-néha. Van, hogy úgy érzem rohanni kell wc-re, de nem, mert aztán elmúlik a fájdalom. Amúgy 31 hetes vagyok.
Hányingerem nem volt, így arról nem tudok mit mondani, de szerintem csak a belső szervek nyomódása miatt érzed. Nekem ég a gyomrom néha, de akkor érzem is, hogy a baba nagyon fent van és nyom.
Persze, azért érdemes a dokit megkérdezni!
Nagyon köszi! A hányingert betudom terhességi tünetnek, az elején is volt, és itt is olvastam hogy van aki 38 hetesen is hány! A hascsikarástól voltam megijedve! De megnyugtattál! Köszi
Jó babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!