Mikor szóltatok a munkahelyeteken a terhességetekről? Mikor hagytátok abba a munkát?
Pontosan hogy van ez?
Először elmész terhességi táppénzre..ez akármennyi idő lehet?
És a végén van a 28 nap tgyás? azt hogy kell kezdeményezni?
1.baba lesz..semmit sem tudok!
Segítsetek!
huh..köszönöm a sok infót és segítséget..kissé talán világosabban látom a helyzetet..
de még magam is utánajárok a dolgoknak!
köszi mégegyszer!
Na, ha elfelejted, amit a 93%-os irt neked és a többi érthető (szerintem az), akkor már minden kérdésedre válaszoltak.
Sajnos a 93%-os sok mindent nem, vagy nagyon rosszul tud (tudnám, miért válaszol...), a másik válaszoló visont pontos volt. Ha kérdésed maradt, én is szivesen segitek.
Én kb a 14-15. héten szóltam, és a 38. hét végéig dolgoztam. Mivel még volt tavalyi szabim is, így előbb azt vettem ki, úgyhogy most amióta itthon vagyok, nem kellett tgyás-ra mennem, hanem az idei évi szabadságomat töltöm, így megkapom még erre a hónapra is (illetve amíg meg nem születik a gyerek) az egész fizetésemet. Ha megszületik, onnantól kapom a tgyást.
Nem kötelező táppénzre menni! Főleg ha jól érzed magad. :)
40+2 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!