Fémdetektoros kapun át kell mennetek a munkahelyeteken ellenőrzés céljából?
Nálunk eddig nem kellett a kismamáknak, de a héten kitalálták, hogy mivel nem veszélyes, nekünk is át kell menni rajta. Mert hogy nem röntgennel, hanem valami elektromos elven működik.
Azért köszönöm szépen, és van is rá bizonyíték, hogy napi többszöri áthaladásnál nem lesz semmi baja a gyereknek? Mert szerintem nincs...
Szia!
Én repülőtéren dolgoztam (most gyed-en vagyok), de nekem a kollégák kikapcsolták, mondjuk néha, amikor siettem, átmentem rajta. De nyugi, tényleg nem káros.
Ha a biztonsági elöírásban nincs benne hogy a kismamáknak nem kell akkor a biztonsági ör csak a munkáját végzi. ha épp miattad rugják ki a biztonsági ört, akkor te sajnálnád, szereznél neki új munkát, vagy etetnéd a gyerekeit?
Láttál már kismamát lopni? mert menj el egy dm-be és látsz eleget.
egyébként ha azt gondolod ez káros, irasd ki magad.
Kedves utolsó válaszoló! Azt nem tudom, hogy konkrétan mi szerepel a biztonsági előírásban, csak azt tudom, hogy két nappal ezelőttig mi volt a "szokás".
Természetesen nem a biztonsági őrrel van a problémám, félreértés ne essék!
Nem, nem láttam még kismamát és senki mást sem lopni, szerencsére, és nem is szeretnék!
Amúgy meg nem tudom, egy irodából mit lophatnék el, két tollat vagy mit? Nincs rá szükségem.
A kiiratásról meg annyit, hogy épp ők kértek meg, maradjak még ameddig csak tudok, mert szükség van a munkámra.
Mellesleg nem észosztást, hanem tapasztalatokat kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!