15 hetesen ha kemény a hasam az mitől van?
Figyelt kérdés
2007. nov. 24. 07:28
1/3 anonim válasza:
Szia! Néha bekeményednek az izmok ez,ha nem jár különösebben fájdalommal és hamar elmúlik főleg egy kis pihenés után teljesen normális és végig kíséri a terhességet.Mindenképpen mond el a következő talitokkor a nőgyógyásznak vagy menj hamarabb ír,majd fel B6 vitamint,ha még nem szedsz.Viszot,ha a hasad keménysége fájdalmas mozgásban gátol egy percig ne gondolkozz irány a nődoki.Nekem a 26.héten egyszer csak bekeményedett annyira,hogy alig bírtam menni kiderült,hogy megindult a szülés a babáb beágyazta magát visszatartással kihúztuk a 41. hétig.
Gratula a babához és sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én mondjuk nem tudom pontossan megmondani hogy ilyent érzek e de néha nekem is kemény. Nekem nem mindig múlik el egyből de nem jár különösebb fájdalommal max kellemetlen a feszülés ugyanugy mint mondjuk egy fuffadás kellemetlensége. Azt mondták normális ha nem jön sokszor és nem annyira fájdalmas. 15hetes kismama
3/3 anonim válasza:
A B6 tényleg segít, és pihenj, amikor csak tudsz. Az érzés természetes, ne ijedj meg tőle.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!