Éreztétek 18 hetesen, hogy a baba teljes erőből nekifeszül a hasatoknak egy ponton, ahol iszonyúan kidomborodik (nem csak egy tappancsnyi méret) és kő kemény?
Nekem is első baba. Egy hete nagyon aktív,szinte minden napra tartogat valami újat. Most éppen ezzel ijesztget :)
Remélem kint nyugisabb lesz! :)))
Én is 18 hetesen éreztem ezt először, nagyon fura volt, de imádtam! Még mindig csinálja, csak mostmár nagyobb a púp :)
Biztos, hogy nem gond! Láttam koraszülöttekről videókat, ők is csinálnak hasonlót az inkubátorban, ha hason fekszenek időnként kinyomják a popójukat az égbe :) A mi picink is gyakorol ilyenkor, én nagyon szeretem amikor csinálja!
31 hetes kismami
Nekem már hetek óta ezt csinálja a lányunk, időnként annyira kinyomja magát, hogy már azt hiszem, kiszakad a bőröm. Ilyenkor kicsit megsímogatom és akkor visszahúzódik....vagy lehet azért csinálja, mert símogattam, és így jobban érzi? Már nem tudom, melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás, a lényeg az, hogy ez nálunk napirendi pont. Tegnap pl olyan lett a köldökömnél a hasam, mint egy kúp. Elég ijesztő látvány volt először, de egy kis simike után visszagömbölyödtem.
(31 hetes mami)
az én kisfiam is ilyen feszüléseket csinál.De ha simizem akkor nekem is ellazul a pocimban. Az előzőekben valaki azt írta, hogy kinyomja a kis popóját, hát ezen jót nevettem , elképzeltem ahogy odabenn pózol.Olyan aranyos:D
Időnkét meg akkorákat rúg, hogy el sem hiszem, hogy ekkora erő van benne.Mintha biciklizne, vagy bokszolna odabenn olyan nagyok és ütemesek a rugik.Hogy mi lesz itt még később?
22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!