Mitől lehet, hogy 12 hetesen 2 kg-t híztam, pedig a rosszullétek miatt alig ettem? Ilyenkor még nincs bennem annyi víz vagy bármi, aminek ilyen súlya lehet, nem? A hasam is nőtt, kemény (gondolom a gázoktól), de a babától tuti nem nőhetett még, ugye?
Figyelt kérdés
Amúgy vékony testalkatú vagyok. Bocsi az ostoba kérdésekért, csak nem értem, hogy mitől nézek ki úgy, mint más kb 20 hetesen, a gatyám sem jön rám.2010. jan. 7. 14:48
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyanez van!:(Ráadásul a kiindulási súly sem volt piskóta!Nekem is kemény a hasam!És rengeteget nőtt!De nekem szerintem az egész attól van,hogy iszonyat szorulásom van az elevittől:(((
2/8 A kérdező kommentje:
szia! akkor sorstárs vagy :)nekem viszont jó az emésztésem, és nem is eszek sokat. de a hasam az durva, alul van egy pukli, de felül is dudorodik, olyan terhes pocak kinézete van az egésznek, pedig még csak 12 hetes vagyok. nem értem...
2010. jan. 7. 14:56
3/8 anonim válasza:
A terheshormonoktól puffadsz, ez természetes. A szöveteidben most több a víz és a zsír, a melled is nő, a méhed is nő, már van benne magzatvíz, lepény, és egy picike babóca. 2 kiló hízás ilyenkor teljesen normális, ne aggódj miatta.
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudtam, hogy normális...azon a honlapon, ahol olvasgatni szoktam azt írják, hogy aki rosszul van annak súlyvesztés az általános, akinek meg éhség rohamai vannak, az 1-3 kg-t hízhat kb. Ehhez képest én rosszul voltam, és híztam 2 kg-t. De igazad lehet, a sok apró plusz itt-ott összesen kitehet 2 kg-t...
2010. jan. 7. 15:04
5/8 anonim válasza:
Szia!Első vagyok!Úgy nézek ki,mint aki már legalább a 6.hónapot tapossa!Nagyon dúrva!Az egész család rajtam viccelődik:)))Pedig a kiindulási súlyom 82 kiló volt!És nekem azt mondták ,hogy aki kövér azon sokkal később látszik!A dokim mikor meglátott csak nevetett és azt mondta ez már nem puffadás!!!
6/8 anonim válasza:
Az esönek!
Válts át elevitröl pl gravidára.a szorulás az nem jó az elevittöl sok mindenkinek szorulása van nekem is az volt.
7/8 anonim válasza:
Szia!Első vagyok !Épp ma megyek venni,mert pont most fogyott el végre az Elevit!!!De akkor Kipróbálom a Gravidát!És köszi!!!
8/8 anonim válasza:
Én az első 12 héten fogytam 3 kg-ot, nem hogy híztam......Nem voltam hányos, de hányingerem volt, égett a gyomrom, nem volt étvágyam, de ettem folyamatosan, mert nagyon égett a gyomrom, és ez megnyugtatta. Ne aggódj utána simán hízol. Most 17 kg-nál vagyok, de én nagyon vizesedek, nem tudom, ebből mennyi lehet a víz. 38+1 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!