Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai uh előtt...

12 hetes genetikai uh előtt nem is lenne más dolgom?

Figyelt kérdés

Mások mennek vérvételre , ide-oda. Engem sehová sem küldenek. Kombináltra pl mikor kell időpontot kérni?

Meg - a vercsoportom, bem kéne mennem ellenanyagszűrésre? Főleg h vetéltem mar de Anti D t nem kaptam.

Vedono valasza ezekre: szeptemberben kérdezzem az orvosom. Kösszii...

Remélem tudtok nekem tanácsokat adni. Koszonom előre is 😶☺

2017. aug. 17. 21:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Múltkor is lelillaztak valakit.. Valaki mondja mar meg ki a jóisten az a lilla? :) en amugy szegedi vagyok itt nem jo a kiskonyv de itt minden máshogy van mint mas városomban itt nem is egy vedononk van hanem ketto. aki szegedi tudja aki nem annak meg mindegy :)
2017. aug. 18. 15:27
 32/39 A kérdező kommentje:

Szia Én is Láttam már Lillás vagy Lillusos választ. Meg egyszer Edinásat vagy Editeset talán.. ott kertem h vki irja le mi a sztori de semmi válasz.:D

Nem Szegedi vagyok :)

2017. aug. 18. 15:47
 33/39 A kérdező kommentje:
29# sztem te már mindenkiben azt a nőt látod, ez beteg. Itt élsz és várod mikor bukkan fel vagy mi? Hú basszus.. ez nagyon nagyon beteg. Akarmit is írt neked , nagyon undorító vagy! 😉😉😉
2017. aug. 18. 15:48
 34/39 A kérdező kommentje:
30# koszonom szepen, mindig emlekeztetem magam h vigyem a kiskonyvet de bizony multkor elmaradt. Hat nem örült a Dr úr de majd hozzászokok h vigyem.:)
2017. aug. 18. 15:49
 35/39 anonim ***** válasza:

Gondolom van itt egy gyakorizó, aki beképzeli magának, hogy melyik kérdést ki írta, mindezt név nélkül, aztán ezekhez ő sző még élettörténetet meg mindenféle sztorikat is, és az isten se magyarázza meg neki, hogy téved, ha ő egyszer a fejébe vett valamit. Ilyen minden kategóriában van, némelyik kérdésnél jól elbeszélgetnek magukban, nem kell foglalkozni vele, ha ilyet lát az ember.

Időpontot meg hova mennyivel előbb kell kérni. Nyilván attól függ, hogy mennyien vannak, amúgy ezt is az orvos/védőnő kéne, hogy tudja és mondja, ha a kórházba mégy, mert nyilván ők ismerik az ottani viszonyokat. Én nem a kórházba mentem, ahol én voltam ott olyan 4 hetes előjegyzési idővel dolgoznak, én a 9. héten kértem időpontot, kerek 13. hétre adtak.

A kiskönyvet pedig mint univerzális beutalót lehet használni, ha ki van töltve rendesen, de az orvos beutalóját is elfogadják, igazából az állami rendszerben mindeg, csak valamelyi tisztességes papírod legyen arról, hogy oda vagy küldve és meg kell csinálni a vizsgálatot legyen ez az univerzális kiskönyv, vagy külön egy orvosi beutaló. (Nekem az orvos mondta, hogy ne menjek a védőnőhöz a 12. hét előtt, mert minek, így nyilván kiskönyvem sem lett volna, ő mondta, hogy ha kell írja ő a beutalót. De nem kértem, mert én magán vérvételi helyen voltam, meg magán központban végeztettem a 12. heti szűrést is, ahol meg beutaló meg kiskönyv nem kell senkinek, csak annyi kell, hogy bemondd mit akarsz csináltatni, meg kifizesd a számlát a végén)

2017. aug. 19. 13:56
 36/39 A kérdező kommentje:

Igen mostanaban egyre tobbszor olvasom, h lelilláz minden 3.kérdezőt.. mint aki elmebeteg és vkire vadászik, mert egyszer beszóltak Neki vagy nem voltak vele egy véleményen vagy Isten tudja , nsm is érdekel de egyre idegesítőbb ez. Na mindegy..

Hat en így lecsúsztam sajnos, már nem kapunk időpontot, talán pécsre , hetfon kell hívnom őket😔

2017. aug. 19. 14:05
 37/39 anonim ***** válasza:
24%
Én, és még páran, jót szórakozunk akkor is rajtad Lilla. :D
2017. aug. 19. 15:20
 38/39 anonim ***** válasza:
49%

"Én és még páran"

Nem baj, hogy az összes ilyen jellegű választ egymagadban írogatod... Beteg..

2017. aug. 19. 17:41
 39/39 A kérdező kommentje:
Itt bajok vannak nálad! Azta!!!
2017. aug. 19. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!