12 hetes genetikai uh előtt nem is lenne más dolgom?
Mások mennek vérvételre , ide-oda. Engem sehová sem küldenek. Kombináltra pl mikor kell időpontot kérni?
Meg - a vercsoportom, bem kéne mennem ellenanyagszűrésre? Főleg h vetéltem mar de Anti D t nem kaptam.
Vedono valasza ezekre: szeptemberben kérdezzem az orvosom. Kösszii...
Remélem tudtok nekem tanácsokat adni. Koszonom előre is 😶☺
Bocsi? Milyen csodás orvos? Ez?
Ez a csodás.. aki le lesz váltva? Vagy mivan? Egy mondatomban sem védtem!
A kiskönyvben van egy ilyen oldal, ahol trimeszterenként fel van sorolva, hogy milyen labor ill vizsgálat kell.
Én tegnap direkt rákérdeztem a vérvételen, hogy más kismama is a kiskönyvvel jön vagy beutalòval, azt mondták, hogy a kiskönyvvel, de "gumibottal kergetnék aki ezt kitalàlta".
Akit minden kérdésednél védesz, kedves Lilla. :D
És neked ne mondjon senki semmit, mert tökéletesen megbízol az orvosodban, aki mindenről tájékoztat. :D
Hát szép név a Lilla, de én nem Lilla vagyok és, ha tovább akadékoskodsz és itt töltöd ki az unalmad, akkor kedves sem leszek..
Ha jó a sztori máskor érdekelne, de most pont nincs időm sztorizgatni😊😁😀😀😀
Ja, nem Lilla vagy... :D
Másik kérdésednél azt írtad, ne akarjalak rábeszélni a kombináltra, miközben csak leírtam a véleményem. Most mi van, mégis elmész? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!