Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai uh előtt...

12 hetes genetikai uh előtt nem is lenne más dolgom?

Figyelt kérdés

Mások mennek vérvételre , ide-oda. Engem sehová sem küldenek. Kombináltra pl mikor kell időpontot kérni?

Meg - a vercsoportom, bem kéne mennem ellenanyagszűrésre? Főleg h vetéltem mar de Anti D t nem kaptam.

Vedono valasza ezekre: szeptemberben kérdezzem az orvosom. Kösszii...

Remélem tudtok nekem tanácsokat adni. Koszonom előre is 😶☺

2017. aug. 17. 21:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
49%
Hát hol van már megint a csodás orvosod? Nem tájékoztat a dolgokról?
2017. aug. 18. 11:55
 22/39 A kérdező kommentje:

Bocsi? Milyen csodás orvos? Ez?

Ez a csodás.. aki le lesz váltva? Vagy mivan? Egy mondatomban sem védtem!

2017. aug. 18. 12:05
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A kiskönyvben van egy ilyen oldal, ahol trimeszterenként fel van sorolva, hogy milyen labor ill vizsgálat kell.

Én tegnap direkt rákérdeztem a vérvételen, hogy más kismama is a kiskönyvvel jön vagy beutalòval, azt mondták, hogy a kiskönyvvel, de "gumibottal kergetnék aki ezt kitalàlta".

2017. aug. 18. 12:12
 24/39 anonim ***** válasza:
51%

Akit minden kérdésednél védesz, kedves Lilla. :D

És neked ne mondjon senki semmit, mert tökéletesen megbízol az orvosodban, aki mindenről tájékoztat. :D

2017. aug. 18. 12:14
 25/39 A kérdező kommentje:

Hát szép név a Lilla, de én nem Lilla vagyok és, ha tovább akadékoskodsz és itt töltöd ki az unalmad, akkor kedves sem leszek..

Ha jó a sztori máskor érdekelne, de most pont nincs időm sztorizgatni😊😁😀😀😀

2017. aug. 18. 12:20
 26/39 A kérdező kommentje:
23# valahogy sejtettem,hogy nem igazán örül enneh mindenki.:D
2017. aug. 18. 12:20
 27/39 A kérdező kommentje:
A Dr úr azelőtt sem tájékoztatott soha semmiről rendesen, azért járok hozzá , mert attól h nem bőbeszédű, segített teherbe esni , az más téma kicsit h most jutott először eszébe utrot felírni úgy h én szóltam h kéne...
2017. aug. 18. 12:21
 28/39 A kérdező kommentje:
Annyit még kérdeznék, kombináltra mennyivel előbb kell időpontot kérni ?:)
2017. aug. 18. 12:24
 29/39 anonim ***** válasza:
51%

Ja, nem Lilla vagy... :D

Másik kérdésednél azt írtad, ne akarjalak rábeszélni a kombináltra, miközben csak leírtam a véleményem. Most mi van, mégis elmész? :D

2017. aug. 18. 12:32
 30/39 anonim ***** válasza:
74%
Voltam 1x az 5-ik és hetedik héten uh-n, majd a 10-en vérvétel, a 12-en gentikai uh-n. A védőnőhöz a 8. héten mentem, ő küldött vérvételre meg uh-ra is. Azóta is segít mindenben. Kiskönyv nélkül mifelénk szóba sem állnak senkivel.
2017. aug. 18. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!