Pár napja voltam a 2. genetikai ultrahangon, ahol azt mondták, hogy a babám pár nappal kisebb, a méretek alapján. Van okom aggódni?
Hivatalosan 19 hetes 3 naposnak kellett volna lennie.
De az orvos szerint 18 hét 6-7 naposnak mondta.
De azt mondta, pár nap még ne gond, a papíromra 19 hetet írtak.
Az előző vizsgálatokon nem volt ilyen gond.
Első baba és aggódós típus vagyok.
2 hét plussz minusz fér bele a normális kategóriába :) Ne aggódj nincs semmi gond :)
37hkm
Nekem 38 hetesen 5 percen belül 2x mért a szonográfus, mert elsőre 34 hétnek feleltek meg a paraméterei. Majdnem leestem a székről ijedtemben, erre újra mérte és minden ok volt. 3 nappal később szültem kerek 3 kilós 51 centis babát.
Minden rendben lesz nálad is, ez bőven belefér:)
Első babámat mindig kisebbnek mérték. 38 hètre született, normál mérettel (3120 g, 51 cm.)
A másodikat a vége felé nagyobbnak, aztán egy köv. UH-n (másik kórház) kisebbnek az előző méreteknél. Súlyát 3310 g-ra becsülték. 2 nap múlva megszültem a 3860 g-os 54 cm-es babámat :)
Ez, amit írtál, amúgy nagyon kicsi eltérés, ne aggódj, nincs okod rá :)
Nekem a 2. a végefelé mindig kb 2 héttel nagyobb volt, végül a kiírt napon indították, átlagos méretekkel született!
Abszolút semmi okod aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!