Baj, ha minden ultrahangon 2 nappal kisebb a babám?
7 héttől a 12. hétig számoltam, a 12. heti ultrahangon így 2 nappal kisebbet mértek. Én tartottam a 12+5-nél és 12+3 naposank mondták. Innen számoltam tovább, így a 19.héten voltam 19+4 napos és ott 19+2 naposnak mondták.
Most szintén innen számolok tovább.
csak azért kérdezem ,mert sokan írják itt, hogy az ultrahangon mindig nagyobbnak tippelik a babájukat. Hát az enyémet nem.
Baj ez?
jaj de aranyos vagy, első baba ugye???:))
nem kell ilyen "szigorúan" venni!!!
A 40 hetet, az utolsó mensiből számolják ki,de ugye a ciklus elég hosszú, pontosan nem lehet tudni, hogy mikor estél teherbe!Ha a ciklus eleje fele, akkor nyilván nagyobb a babád,ha a vége fele,akkor kisebb!
Barátnőmnek az 5 hetes UH-n a doki még nem látott semmit,nekem már szívhang volt:)
Ne aggódj,minden rendben van,szépen fejlődik a picid,ahogy kell:)
Nekem elrontották a 12. héten a kombinált vizsgálatot, így magán úton megismételtük és genetikushoz mentünk, mindezt a 13. héten. Ott azt mondta a genetikus, hogy fiatalabb a babó , mégpedig 4 nappal. Megkérdeztem, hogy ez gond-e és azt mondta hogy nem gond, amíg 1 héten belül van az eltérés, és majd a későbbiekben érdekes ez igazán, ha akkor elmaradna a fejlődésben, arra kell figyelni.
De nálad sem erről van szó.
Aztán a 29. héten voltunk 4 d ultrahangon, megkukkantottuk a kisasszonyt és ott a csajszi azt mondta olyan a gyerkőc, mint akit vonalzóval csináltak, mert minden egyes mérete napra pontosan megegyezett a számított korának megfelelővel :) Szóval ezek a számok nincsenek kőbe vésve, attól is függ, hogy sikerül-e jól lemérni, mert ezek alapján kalkulálja a gép az adatokat.
Szóval nyugi, minden rendben :)
köszönöm a válaszotokat, valóban az utolsó ultrahang óta nyugtalan voltam. Mindig visszafele kell számolnom. Végülis a 7. héttől mérve ez eddig összesen 4 nap eltérés.
:)
és igen, első baba
:)
Az enyém mindig 1 héttel volt kisebb!
A 18. Heti uh-ra szedte össze magát, akkor pont akkora volt, mint a kora.
Utánna hol 1-2 nappal kisebb, vagy nagyobb mikor mérték!
Nagyon sok pici ruhát vettem, azt hittem nem lesz nagy baba, mivel mindig kisebb volt, vagy pont akkora mint lennie kell, erre 39-héten 59-centivel, 4350 grammal született!
Ez csak becslés, az ultrahangos vizsgálaton! Lehet nagyobb, de lehet kisebb a babád!
Szobatársamnak szülés előtt 2 nappal 3400-ra becsülték, 2900-grammal született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!