Miért keményedik be a méhem 7 hetesen? Félek, nehogy baj legyen. És 4 nappal kisebb a baba uh szerint pedig nov.12. én volt meg utoljára és tudom hogy nov 26. án fogant.
Figyelt kérdés
Félek nehogy valami baja legyen, és azért keményedik a méhem mert valami rossz történik.2009. jan. 1. 09:17
1/3 anonim válasza:
Szia,
Csak a méhtartó izmok lazulnak... Azért érzed a keményedést. Kitartást...
Természetes folyamat, nem lest baja a picinek...
2/3 anonim válasza:
A méretek a különböző táblázatokban és weboldalakon csak átlagok, attól lehet kisebb és lehet nagyobb egy baba bármely mérete, ezért ne aggódj.
3/3 anonim válasza:
Szia! 4 nap eltérés - ha van is - nem gond. Nekem azt mondta a dokim, hogy nincs olyan baba, aki lineárisan fejlődne. 4 nap eltérés olyan kevés, hogy lehet legközelebb azt modják, 2 nappal nagyobb... Persze az is lehet, végig megtartja a 4 nap lemaradást, de nincs azzal semmi baj. A méh mélyizomzatának lazítására magnézium tartalmú - recept nélkül kapható - szert szoktak ajánlani, pl. a MagneB6-ot. Megkérdezhetsz mást is - lehetőség szerint orvost, vagy gyógyszerészt - de én is a neten olvasva kezdtem el szedni, és az orvosom azt mondta, jól tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!