Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai uh előtt...

12 hetes genetikai uh előtt nem is lenne más dolgom?

Figyelt kérdés

Mások mennek vérvételre , ide-oda. Engem sehová sem küldenek. Kombináltra pl mikor kell időpontot kérni?

Meg - a vercsoportom, bem kéne mennem ellenanyagszűrésre? Főleg h vetéltem mar de Anti D t nem kaptam.

Vedono valasza ezekre: szeptemberben kérdezzem az orvosom. Kösszii...

Remélem tudtok nekem tanácsokat adni. Koszonom előre is 😶☺

2017. aug. 17. 21:10
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Lehet h pont a vetelesek miatt nem kuldott még senki sehovam
2017. aug. 18. 07:49
 12/39 anonim ***** válasza:

Abban igaza van vkinek hogy ha panaszod van akkor kell előbb menni. Nekem volt. Ezért mentem. Kaptam gyógyszert meg csinaltak előbb labort. Sajnos maganban.. Uis le se pottyantanak az sztkban mert nem az alapellatas része. Nem mondjak ki de ha te olyan vagy mint en h sajnos vesztettel mar el babat vagy nehezen jott a baba, stb., akkor ugy vannak vele h szórakozzanak veled pénzért maganban. En ezen sokat morgolodtam, de ez van.

En nem partolom a vedonomet, de ahogy írtam nem is ismertem a 11-12.hetig.. Szóval eleve nem kertem tanácsot tole, h elmenjek-e a nodokimhoz progeszteront iratni 7 hetesen vagy veteljek el ujra otthon egymagamban. Szóval en elmentem es ennyi. Az alapellatas az nulla kb. az azoknak valo akiknek minden siman megy.

2017. aug. 18. 08:21
 13/39 A kérdező kommentje:

Progit szedek mar pozi teszt óta 3x1 et :)

Ma mehetek a beutalómért , ellenanagyszures es verkepre , legalabb ennyit elértem.:)

2017. aug. 18. 08:36
 14/39 anonim ***** válasza:
Szia, én is csak most a 12. héten voltam vérvételen, pont tegnap :) A kiskönyvvel kellett mennem, az a beutaló - ez új, régen nem így volt.
2017. aug. 18. 08:40
 15/39 A kérdező kommentje:

Kiskönyvvel? Es akkor honnan tudjak milyen vervetel kell?:O

Dejó :(

2017. aug. 18. 08:42
 16/39 A kérdező kommentje:
:)*
2017. aug. 18. 08:42
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint varosfuggo. Nálunk a kiskonyvet nem fogadjak el. A beutalo kell.
2017. aug. 18. 08:51
 18/39 A kérdező kommentje:
Beutalóval fogok menni es majd rakerdezek ott h hogy van ez
2017. aug. 18. 09:07
 19/39 anonim ***** válasza:
Jol teszed. Jo egeszseget, boldog babavarast neked.
2017. aug. 18. 09:19
 20/39 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.:)
2017. aug. 18. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!