Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lehetőségek vannak?...

Milyen lehetőségek vannak? (minden lent)

Figyelt kérdés

Egy fiatal srác vagyok, voltam párszor egy fiatalabb lánnyal.. aki még inkább kölyök. Hibáztam.

Valószínűleg terhes, lehet tőlem, meg lehet mástól mert több mindenkivel volt..

Milyen alternatívák, lehetőségek születhetnek ki ebből?

Jelenlegi tudásom szerint 9 hónap múlva ha megszül, akkor KÖTELEZHETNEK-e engem apasági tesztre? Illetve ezt megkerülni meglehet? Gyermektartás, stb?

Egyetemre járok még.

Ha nem lesz megoldás akkor kiszállok a játszmából, nem tudom ezt a terhet felvállalni magamnak, itthon, ismerőseimnél, és a hátralévő életemben.

Normális válaszokat kérnék, ty.

2017. aug. 17. 19:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces, hogy beszélgettek egymással. Most akkor Ő egy büdös kis k*rv* akin átment a fél falu, vagy a barátod, haverod volt korábban? Esetleg tetszett neked? Nagyon zavaros a story. A többi apa jelöltnek is szólt, vagy csak veled beszél erről?

Szerintem ezt az abortusz témát hanyagolhatnád egy darabig, legalább amíg a saját szemeddel nem látod, hogy terhes. Az emberek nem nagyon szeretnek abortuszra járni, gondolom és remélem megérted, hogy miért?! De nem kéne erről ennyit beszélned, mikor igazából lehet, hogy egy nagy átb*sz*s az egész.

2017. aug. 19. 13:13
 32/35 anonim ***** válasza:
Valami beágyazódása volt? Most viccelsz velem? Eddig teljesen komolyan vettem a kérdésedet, de most kicsit ideges lettem.. Ennyire nem vagytok képben? Honnan veszed akkor, hogy terhes a csaj? Eddig a karrieredről írtál, meg hogy hogy mondod el a családodnak, közbe meg csak "valami beágyazódása volt."
2017. aug. 19. 13:14
 33/35 anonim ***** válasza:
Elmondanád pontosan és időben meghatározva, hogy hogy is volt ez az egész? És hogy mit mondott neked ez a ribizli pontosan?!
2017. aug. 19. 13:16
 34/35 A kérdező kommentje:

nah. felvette vekrm a csaj annya a kapcsolatot és felakar jelenteni.

ha feljelent akkor beszoptam mert mar van egy birosagi ugyem es azt elitelik alapbol, ha nem kerulok mas ugybe akkor koncepcios per miatt csak beviszej egy papirt es lezarjak.

2017. aug. 20. 22:15
 35/35 A kérdező kommentje:

tehat bajban vagyok. a csajjal alapbol nem lehet tartani a kapcsolatot meg a beszelgetest mert nem normalis, ossze vissza beszel.

a csaj annyanak irtam h szemelyesen talalkozhunk, es atbeszeljuk. ugyvedet kozbe keresek. (rokon is az de nem fogom ezzel nyúzni)

2017. aug. 20. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!