Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lehetőségek vannak?...

Milyen lehetőségek vannak? (minden lent)

Figyelt kérdés

Egy fiatal srác vagyok, voltam párszor egy fiatalabb lánnyal.. aki még inkább kölyök. Hibáztam.

Valószínűleg terhes, lehet tőlem, meg lehet mástól mert több mindenkivel volt..

Milyen alternatívák, lehetőségek születhetnek ki ebből?

Jelenlegi tudásom szerint 9 hónap múlva ha megszül, akkor KÖTELEZHETNEK-e engem apasági tesztre? Illetve ezt megkerülni meglehet? Gyermektartás, stb?

Egyetemre járok még.

Ha nem lesz megoldás akkor kiszállok a játszmából, nem tudom ezt a terhet felvállalni magamnak, itthon, ismerőseimnél, és a hátralévő életemben.

Normális válaszokat kérnék, ty.

2017. aug. 17. 19:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%

A kiscsaj persze, hogy élvezte, hogy egy felnőtt pasinak bejött és meg is döntötte.

De mivel írtad, hogy másokkal is összefeküdt, inkább nem mondok semmit ezekre a lányokra... akkor tényleg nem te lehettél neki az első.

Először is annak kéne bebizonyosodnia, hogy tényleg terhes és ha tőled van, akkor vállalnod kell a felelősséget. Viszont jobb lenne, ha elvetetné, szülői beleegyezéssel. Miből nevelje fel és hogyan? Ő is gyerek még.

2017. aug. 17. 20:56
 12/35 anonim ***** válasza:
62%
Mi az, hogy Ő tette tönkre egy kislány életét? Hülye volt és meggondolatlan, a farka irányította, de az éremnek mindig két oldala van..
2017. aug. 17. 22:07
 13/35 A kérdező kommentje:

most hogy ha terhes is varnom kell tobb honapot egy apasagi tesztre?

masik, esélytelen ebből kijonni, csak imadkozhatok hogy a masik gyerektől legyen? ....

2017. aug. 18. 10:01
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
igen, várnod kell amíg megszületik, és nem, nem tudsz kibújni belőle, ha a tiéd.
2017. aug. 18. 10:02
 15/35 A kérdező kommentje:

mert ha akarmi van menne abortuszra meg lenne oldva es nem paraznek en sem.

de ettol is kiborulok hogy at se gondolja, neki mindenkepp kell. de minek? tonkrevagja a gyerek eletet is.

meg ezt itthon en hogy adnam elo... meg hogy kitol, te jo atya ur isten. romokba dolne minden az is biztos. :((((((

2017. aug. 18. 10:03
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
ja, meg lenne oldva, nem te fizetnéd a 30 ezret abortuszra, nem neked kéne az asztalon feküdni, nem belőled kaparnák ki a gyereked. megérdemled ha már ennyi eszed nem volt.
2017. aug. 18. 10:09
 17/35 A kérdező kommentje:

utolsó sorban leirtam hogy normalis valaszokat kerek. mi ebbe olyan nehéz?

baromira nem vagyok raszorulva a sajnalatotokra, meg a bepofazasra h megerdemled. akkor inkabb ide se irjatok minthogy aramlik beloletek a kocsogseg most komolyan mar.

2017. aug. 18. 10:18
 18/35 A kérdező kommentje:
konnyu beugatni meg eloiteletesnek lenni, majd kaptok ti is pofonokat az elettol -.-
2017. aug. 18. 10:19
 19/35 anonim ***** válasza:
30%

ez nem köcsögség. ez az igazság. csak nem érzed át, mert neked az a gyerek csak egy probléma. én átérzem a lány helyzetét, tudom hogy miért nem akarja elvetetni a babát.

21 éves ANYA

2017. aug. 18. 10:21
 20/35 A kérdező kommentje:

15 evesen, akin a fel varos atment es egyszerre tobb partnere is van. tartda meg persze ugy h azt se tudja kitol van. hat csodalatos egy út lenne a kicsikenek nem?

most komolyan, ne mar.

2017. aug. 18. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!