Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lehetőségek vannak?...

Milyen lehetőségek vannak? (minden lent)

Figyelt kérdés

Egy fiatal srác vagyok, voltam párszor egy fiatalabb lánnyal.. aki még inkább kölyök. Hibáztam.

Valószínűleg terhes, lehet tőlem, meg lehet mástól mert több mindenkivel volt..

Milyen alternatívák, lehetőségek születhetnek ki ebből?

Jelenlegi tudásom szerint 9 hónap múlva ha megszül, akkor KÖTELEZHETNEK-e engem apasági tesztre? Illetve ezt megkerülni meglehet? Gyermektartás, stb?

Egyetemre járok még.

Ha nem lesz megoldás akkor kiszállok a játszmából, nem tudom ezt a terhet felvállalni magamnak, itthon, ismerőseimnél, és a hátralévő életemben.

Normális válaszokat kérnék, ty.

2017. aug. 17. 19:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a csaj le se szarja, hogy mit tett. Ha átment rajta a fél város, szerinted érdekli, hogy teherbe esett? Mármint érzelmileg fel sem fogja, hogy ez mit jelent a jövőre nézve. Ha viszont felfogja, akkor rá kell beszélni az abortuszra.
2017. aug. 18. 10:44
 22/35 A kérdező kommentje:
szerintem is, de még csak el se gondolkozik rajta. n3m hiszem h hajlana de megteszek mindent. elegge tonkre tenne engem is, karriert mindent.
2017. aug. 18. 16:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én segítő választ írtam és kiálltam melletted, de amit most csinálsz az baromira nem szimpatikus. Nem csak Te vagy a hibás, de ugyanúgy nem hibáztathatod Te a csajt ilyen szinten. Beledugtad a farkad és beleélveztél. Védekezhettél volna, kihúzhattad volna. Vagy mit gondoltál? Neked is volt választásod, és ebből, amit csináltál, születik a gyerek, amit Te is tudhattál. Hülye voltál és sajnállak, de ez nem így működik, hogy akármit felcsinálsz mert jól esik és utána sopánkodsz, hogy tönkreteszi a karriered.. Miért nem húztad ki legalább?
2017. aug. 18. 20:02
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A másik, ha tudod, hogy a fél város átment rajta pláne miért nem védekezel?! Bele se dugnám ilyenbe, és pláne nem nyomnám bele, ha ezt tudom..
2017. aug. 18. 20:04
 25/35 A kérdező kommentje:

nem elveztem bele. kiszedtem mindig idobe. de az elovaladektol.. a csaj aztmondta h a masik gyerek se sult bele. en sem.

tehat max akkor elovaladektol lehet vmelyikunktol.

2017. aug. 18. 20:29
 26/35 anonim ***** válasza:
13%
Dehogyis! Meg is nyugodhatsz! A csaj kamuzik! Nem hiszem, hogy az előváladéktól, ha valóban átment rajta a fél falu, valaki tuti nem húzta ki.. Nyugodj meg! :) Ha biztos vagy abban, amit most írtál, akkor nem Te vagy az Apa, a lány csak szórakozik veled.
2017. aug. 18. 20:41
 27/35 A kérdező kommentje:

100%-ig biztos vagyok h nem sültem bele. 3-4 alkalommal volt h nyomtuk de sosem sültem bele. Tehát akkor megnyugodhatok h mástól lesz és kamuzik a csaj h más se sült bele? Mert akkor az jó lenne meg segítene.

Csak igazából ezt az előváladékos dolgot se értem, mert elvileg megeshet csak na, mégse kéne.

2017. aug. 19. 10:49
 28/35 anonim ***** válasza:

Ja, én azt hittem 1x voltatok együtt.

A 3-4 alkalom az kicsivel több esélyt ad arra, hogy te vagy az apa.

tesztet csinált a lány? láttad? higgadtan nem tudsz leülni vele és megbeszélni, h ne tartsa meg?

2017. aug. 19. 13:04
 29/35 A kérdező kommentje:

még nem, de valami beágyazódása volt. tesztet csináltatok vele meg elv szept elején megy nőgyógyászhoz.

Most irtam neki h: én nagyon nem akarok gyereket ...

ő: én se de szó nem lehet abortuszrol

Most ezzel mit kell csinálni?

2017. aug. 19. 13:08
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem megnyugodhatsz. 3-4 alkalomnál is, ez nem sok egyáltalán, ne vicceljetek. Biztosra írod, hogy nem mentél bele, akkor gondolom tudod, hogy nem az első lövés belement, utána gyorsan kihúztad, hanem mindenek előtt kihúztad, nem igaz? Szerintem tényleg nem kell tovább aggódnod. Egyáltalán biztos, hogy terhes? Lehet csak hülyére akar venni. Mindenesetre, ha igaz, amiket írsz, akkor nyugi.. Valaki nem húzta ki időben, de az nem Te vagy.
2017. aug. 19. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!