Milyen lehetőségek vannak? (minden lent)
Egy fiatal srác vagyok, voltam párszor egy fiatalabb lánnyal.. aki még inkább kölyök. Hibáztam.
Valószínűleg terhes, lehet tőlem, meg lehet mástól mert több mindenkivel volt..
Milyen alternatívák, lehetőségek születhetnek ki ebből?
Jelenlegi tudásom szerint 9 hónap múlva ha megszül, akkor KÖTELEZHETNEK-e engem apasági tesztre? Illetve ezt megkerülni meglehet? Gyermektartás, stb?
Egyetemre járok még.
Ha nem lesz megoldás akkor kiszállok a játszmából, nem tudom ezt a terhet felvállalni magamnak, itthon, ismerőseimnél, és a hátralévő életemben.
Normális válaszokat kérnék, ty.
nem elveztem bele. kiszedtem mindig idobe. de az elovaladektol.. a csaj aztmondta h a masik gyerek se sult bele. en sem.
tehat max akkor elovaladektol lehet vmelyikunktol.
100%-ig biztos vagyok h nem sültem bele. 3-4 alkalommal volt h nyomtuk de sosem sültem bele. Tehát akkor megnyugodhatok h mástól lesz és kamuzik a csaj h más se sült bele? Mert akkor az jó lenne meg segítene.
Csak igazából ezt az előváladékos dolgot se értem, mert elvileg megeshet csak na, mégse kéne.
Ja, én azt hittem 1x voltatok együtt.
A 3-4 alkalom az kicsivel több esélyt ad arra, hogy te vagy az apa.
tesztet csinált a lány? láttad? higgadtan nem tudsz leülni vele és megbeszélni, h ne tartsa meg?
még nem, de valami beágyazódása volt. tesztet csináltatok vele meg elv szept elején megy nőgyógyászhoz.
Most irtam neki h: én nagyon nem akarok gyereket ...
ő: én se de szó nem lehet abortuszrol
Most ezzel mit kell csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!