AFP helyett milyen Down kór szűrési lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok 10 hetes terhes. Mivel tavaly nyáron megszűnt az AFP vizsgálat, az orvosom ajánlotta, hogy a következő találkozásunkra nézzek utána a Down kór szűrés lehetőségeinek. Ti milyen vizsgálato(ka)t ajánlotok?2015. jan. 12. 12:47
1/7 anonim válasza:
Én kombinált teszten voltam anno a fiammal.
2/7 anonim válasza:
Nekem most volt kombinált tesztem. 13 hetes vagyok.
3/7 anonim válasza:
Kombinált teszten voltam 12 hetesen...
Több gyermekes anyuka...
5/7 anonim válasza:
Itt mindent megtaláltok.
Én az sztk-ban kaptam csekket a kombinált teszthez, velük vannak szerződve, ők csinálták volna meg a szűrést, de nem kértem a vizsgálatot. Az ő tájékoztató füzetüket kaptam.
6/7 anonim válasza:
16 hetes vagyok, nekem senki sehol nem szólt erről semmit :(
7/7 anonim válasza:
Igaziból a 12. heti ultrahangon nézik a tarkóvizenyőt és az orrcsont meglétét, most ez a Down-szűrés.
Attól még nem értem, miért nem mondták, hogy van a kombinált teszt, én a 10. héten kaptam a tájékoztatót meg a csekket, hogy a 12. heti ultrahangra már úgy menjek, hogy be van fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!