Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP helyett milyen Down kór...

AFP helyett milyen Down kór szűrési lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok 10 hetes terhes. Mivel tavaly nyáron megszűnt az AFP vizsgálat, az orvosom ajánlotta, hogy a következő találkozásunkra nézzek utána a Down kór szűrés lehetőségeinek. Ti milyen vizsgálato(ka)t ajánlotok?
2015. jan. 12. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kombinált teszten voltam anno a fiammal.
2015. jan. 12. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem most volt kombinált tesztem. 13 hetes vagyok.
2015. jan. 12. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Kombinált teszten voltam 12 hetesen...

Több gyermekes anyuka...

2015. jan. 12. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az milyen és mennyibe kerül?
2015. jan. 12. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt mindent megtaláltok.

Én az sztk-ban kaptam csekket a kombinált teszthez, velük vannak szerződve, ők csinálták volna meg a szűrést, de nem kértem a vizsgálatot. Az ő tájékoztató füzetüket kaptam.

2015. jan. 12. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok, nekem senki sehol nem szólt erről semmit :(
2015. jan. 12. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaziból a 12. heti ultrahangon nézik a tarkóvizenyőt és az orrcsont meglétét, most ez a Down-szűrés.

Attól még nem értem, miért nem mondták, hogy van a kombinált teszt, én a 10. héten kaptam a tájékoztatót meg a csekket, hogy a 12. heti ultrahangra már úgy menjek, hogy be van fizetve.

2015. jan. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!