Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet rózsaszín folyásom?

Mitől lehet rózsaszín folyásom?

Figyelt kérdés
A dokinak mondtam 2 hete, ezért írt fel kúpot és levett kenetet is, de nem találtak semmi gombás fertőzést vagy ilyesmit. A méhszáj zárva van. Most ismét tapasztaltam a rózsaszín folyást. Szextől nem lehet, mert már hónapok óta nem kívánom a dolgot. 32. hétben vagyok.
2008. okt. 19. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem méhszájsebem vérezgetett, 2 hétig....és mellette gombát is találtak...ami már összefügött, mert előtte mikor még nem voltam terhes, elmúlt a méhszájsebem, és most meg elég nagy lett, de már a gyulladás okozta kisebesedéstől is lehetett, nagyon idegesített a dolog, mire végre hajlandóak voltak megnézni..mert itt ANgliában, ahol én vagyok nem mozdítják első kérésre a kissujukat sem, csak mire már rosszabodik a dolog,akkor végre megnézik, hogy mi is van ! :(Megynugodtam utána, hogy benéztek honnan jöhet a szivárgás, szerencsére nem a méhből jött, hanem a méhszájból !Azóta helyre jöttem, úgy néz ki..remélem..

Nálad nem tudom mitől lehet, lehet csak hormon változás, vagy a hüvelyfalad érzékenyebb.. ?

Üdv,16.hetes pocakos

2008. okt. 19. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
A doki mikor megnézte, hogy nyitva van-e a méhszáj, akkor látta volna, ha méhszájsebem van?
2008. okt. 20. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, aki írt...és most válaszolok !

Igen, látta volna, ha méhszájsebed van...de akkor meg nem tudom elképzelni mitől lehet rózsaszín a folyásod !Nekem attól volt...de megnézetném én másik orvossal is, hátha más többet lát ! :)

2008. okt. 20. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ma voltam a védőnőnél, ő erre azt mondta, hogy lehetséges attól van rózsaszín folyásom, hogy kicsit szorulásos vagyok mostanában, és az erölködés miatt a hüvelyben megpattan egy ér.
2008. okt. 20. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk ez is lehetséges lehet...! :)Nincs nagy gond, ne aggódj, amíg nem erős vörös, és nem görcsös, de Te már hamarosan szülsz...minden ok lesz ! Én nekem még van vissza aggódós időszak :) ! :(
2008. okt. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!