Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap doki. terhes vagyok,...

Holnap doki. terhes vagyok, remélem minden rendben van. Kb egy hónapos a baba. Csak a melo társaim azt mondják, hogy bármikor elmehet vagy méhen kivüli. Pedig én nagyon jól érzem magam?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért ijesztgetnek a munkatársaid. Csak nem írígyek rád? Miért menne el? Volt már esetleg vetélésed? Ne hallgass rájuk, légy boldog, hogy kisbabát vársz és ne izgulj rendben lesz minden. 20 hetes pocis
2008. okt. 19. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nagyon okosak a kollégáid,hogy ilyen hülyeséggel traktálnak.Ne foglalkozz ezzel,majd a doki megmondja mi a helyzet :)Ha meg jól érzed akkor meg pláne,de azért vigyázz magadra:) Minden jót,boldog babavárást

38hetes kismama

2008. okt. 19. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A terhességek többsége rendben zajlik. Ne hallgass a kollégáidra szerintem sem. Bár tényleg előfordulhatnak bajok, de csak az esetek kiebb hányadában. Szóval ne aggódj.

Én is holnap megyek dokihoz 5 hetesen.

2008. okt. 19. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért menne el a baba? Nem értem miért kell rémisztgetniük. Vagy veszélyes, fizikai munkát végzel?

A méhen kívüli terhességnél heves görcsök vannak, azt észlelnéd.

A baba pedig jó helyen van, nincs semmi baja. Nyugi.

2008. okt. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!