Holnap doki. terhes vagyok, remélem minden rendben van. Kb egy hónapos a baba. Csak a melo társaim azt mondják, hogy bármikor elmehet vagy méhen kivüli. Pedig én nagyon jól érzem magam?
Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 16:07
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért ijesztgetnek a munkatársaid. Csak nem írígyek rád? Miért menne el? Volt már esetleg vetélésed? Ne hallgass rájuk, légy boldog, hogy kisbabát vársz és ne izgulj rendben lesz minden. 20 hetes pocis
2/4 anonim válasza:
Szia.Nagyon okosak a kollégáid,hogy ilyen hülyeséggel traktálnak.Ne foglalkozz ezzel,majd a doki megmondja mi a helyzet :)Ha meg jól érzed akkor meg pláne,de azért vigyázz magadra:) Minden jót,boldog babavárást
38hetes kismama
3/4 anonim válasza:
A terhességek többsége rendben zajlik. Ne hallgass a kollégáidra szerintem sem. Bár tényleg előfordulhatnak bajok, de csak az esetek kiebb hányadában. Szóval ne aggódj.
Én is holnap megyek dokihoz 5 hetesen.
4/4 anonim válasza:
Miért menne el a baba? Nem értem miért kell rémisztgetniük. Vagy veszélyes, fizikai munkát végzel?
A méhen kívüli terhességnél heves görcsök vannak, azt észlelnéd.
A baba pedig jó helyen van, nincs semmi baja. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!