23 hetes terhes vagyok es tele van az arcom pattanassal! Mit csinaljak, hogy enyhuljon?
Sajnos elofordul ilyen a hormonok miatt. Ilyenkor az arcbor is sokat valtozik es nem feltetlenul a jo iranyba.
Az elso terhessegemnel en borzalmasan neztem ki. A hajam is kezelhetetlen volt, illetve rengeteg pattanasom lett, nagyon zsiros lett a borom.
Elotte (es azota is) csak mensi kornyeken van nehany, de akkor szinte alig volt ep bor a fejemen.
A kozmetikus nem sok mindent mert vele kezdeni, mert a legtobb gyulladt volt.
Rendszeresen tisztitottam, ejszakankent dermofil pasztat kentem fel gyakran es visszafogtam a zsiros kajat amennyire csak lehetett. Ettol turheto lett a helyzet, de tokeletes nem. A terhesseg vegere normalizalodott.
Nyugodtan keress fel akar borgyogyaszt is, tud segiteni.
Az ében arctisztítót és a teafaolajosat.
De ha felmész az oldalra, ki lehet tölteni egy kérdőívet és az alapján ajánl neked termékeket.
5-ös! Azért, mert valami olajat is kell mellé használni! Én az argán olajat vettem hozzá, és a kettő együtt nagyon jó hatású volt.
Alapból nekem is kiszárítaná az a szappan a bőrömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!