Más is meszelt, kaparta a falat amikor terhes volt?
Figyelt kérdés
Máma anyám régi házát meszeltük és hát elég dohos volt.Most meg úgy mar a torkom és a nyelő csövem hogy nem igaz.Mindjárt sírok mert félek , hogy ezzel ártottam a picinek.27+6hkm2017. aug. 11. 22:02
1/17 anonim válasza:
Miért nem tettél a szádra egy maszkot? Belélegezni a penészspórákat nem valami jó ötlet volt!
3/17 anonim válasza:
Utolag mar lehet sirni, kozben nemjutott eszedbe?
4/17 A kérdező kommentje:
azért nem kell ilyen bunkó stílusban írni.én is tudom hogy egy nagy barom vagyok, nem kell még tetőzni
2017. aug. 11. 22:32
5/17 anonim válasza:
Igyál egy kis tejet,hátha jobb lesz. Talán mérgezésnél is azt szoktak itatni,bár nem mondom biztosra.
6/17 anonim válasza:
Nem gondolnam,hogy bármi bajod lesz tőle...amúgy igen-kapartam en is a falat es festettem terhesen..a sok belelegzett portol kapar a torkod,legkozelebb hasznalj maszkot...
7/17 anonim válasza:
Maszkban voltam végig, de még gletteltem és csiszoltam is 30 hetesen. Elvileg ahhoz, hogy a babának baja legyen, nagyon komoly mérget kéne belélegezned, egy kis por, doh meg ragasztó nem árthat, csak te leszel tőle kényelmetlenül. Ha nem vagy jobban, akkor azért menj el dokihoz.
8/17 anonim válasza:
Mi is azt csinaljuk 3 hete, nem lesz semmi bajod, se egy kis portol, se egy kis mesztol, se egy kis penesztol. :)
Orvos-hazaspar vagyunk, tehat dugig vagyunk maszkkal, de eszebe sem jutott feltenni, annyira nem kap benne az ember levegot meg nyugalmi allapotban sem, nem hogy fizikai munka vegzese kozben. :D
A ferjem csiszolasnal felveszi, de engem az ajulas kerulget benne meg a munkahelyen is igy terhesen.
9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, most már megnyugodtam.Végig sírtam az estét , hogy most miattam lesz beteg a pici. :(
2017. aug. 12. 07:12
10/17 p.szabina1223 válasza:
Nyugi, valószínűleg nem lesz semmi bajod, mondjuk a penész tényleg nem jó, még nem terhesen sem. Mi festettünk, mikor terhes voltam, nem lett semmi bajom. Nyugodj meg és próbáld kerülni az ilyen dohos helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!