A folsavval már kb. elkéstél, hiszen a velőcsőzáródás, ami miatt fontos, lezajlik a 6. hétre.
2017. aug. 12. 10:23
2/10 anonim válasza:
A kismama vitaminokban van folsav, az elég. Kb. 400 mg kell.
Olvastam, hogy a terhesség alatt túladagolt folsav és az autizmus kialakulása között találtak összefüggést. Én nem szednék mellé plusz folsavat.
Vérkép lesz úgy is, utána esetleg ír a doki vasat.
Természetesen a legfontosabb az egészséges táplálkozás. Ilyenkor rengeteg a gyümölcs, zöldség, olcsó is: használd ki!
Többet ér, mint bármilyen drága vitamin!
2017. aug. 12. 10:57
3/10 anonim válasza:
A femibionban elég folsav van.
Lesz 3 vérvételed terhesség alatt, lehetséges, hogy szükséges lesz vas pótlás, mert az a Femibionban nincs. De a vérképen látszik majd, ha kell.
Kálcium általában étkezésfüggő, átlagos ember beviszi a szükséges mennyiséget, tejallergiásoknak nehezebb dolguk van, szükséges lehet a pótlás.
Magnézium megosztó, van aki szerint panasz nélkül is kell szedni, mások szerint elég elkezdeni, ha görcsök vannak. Nekem javasolták az elejétől görcsök nélkül is.
2017. aug. 12. 11:36
4/10 anonim válasza:
Én is Fenibiont szedek, az orvosom szerint ez az egyik legjobb vitamin ami a folsav tartalmát illeti, mert van a vitaminban egy olyan összetevő (metafolin) ami segíti a folsav beépülését a szervezetbe, a legtöbb vitaminnal ellentétben. Tehát én sem szedek semmi mást, csak ezt. Nemrég jött meg az első trimeszteri vérképem, és minden értékem tökéletes:)
2017. aug. 12. 12:17
5/10 anonim válasza:
egy vitamin bőven eleg.ez a rengeteg folsav sem jo,tuladagolasnak lehetnek később következményei.mashol europaban 600 a max amit ajanlanak.ez a sok folsav is olyan buta gyogyszerlobbi mint a kalcium..
2017. aug. 12. 13:17
6/10 anonim válasza:
Az orvos megmondott valamit, de te inkább megkérdezel egy csomó vadidegen laikust, ahelyett hogy a szakember véleményét fogadnád el. Logikus. Ha én azt mondom hogy még ezt meg azt meg amazt szedj, beszeded?
2017. aug. 12. 13:46
7/10 anonim válasza:
Én is femibiont szedtem, de csak akkor kezdtem, miutan kiderult a terhesseg, a kimaradt menzesz utan. Nem szedtem eleinte melle semmit, nekem vasat sem kellett a terhesseg alatt, csak magneziumot meg calciumot (ez tejfeherje intolerancia miatt kellett, mert nem tudtam kello mennyisegu tejtermeket fogyasztani) szedtem extraban kesobb.
39 hkm
2017. aug. 12. 20:40
8/10 anonim válasza:
Az első terhesség alatt femibiont szedtem, makulátlan volt a vérképem végig. Másodszorra a 20-ad annyiba kerülő DM saját márkás kismama vitaminját szedtem és ugyan úgy remek leleteim voltak és spóroltam egy raklap pénzt.
2017. aug. 12. 21:53
9/10 A kérdező kommentje:
13:46-os hozzá szóló!nem le,hanem az építő hozzá szólásokat várom!köszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!