3 hónapja nem szedek gyógyszert, eddig mért nem lettem terhes? Tele vagyok pattanással miért?
A pattanások lehetnek a gyógyszertől való kitisztulások jelei is, de a menszi jelei is...
Csak bátran és szorgalamsan próbálkozzatok, összefog jönni... kellett idő, hogy kitisztulj!
És mint tudjuk a terhesség nem az első naptól mutatható ki!
:)
Igen, épp ez az a dolog, amit elfelejtenek elmondani a hölgyeknek, hogy mi lesz a fogigátló utóhatása.
Nekem 1 (!) évembe került mire kikecmeregtem belőle. Ennek az egészséges táplálkozáshoz kevés köze van.
Felborult a szervezeted, és idő kell mire visszaáll a normál működésre, hiszen a gyógyszer "csinált" eddig neked ciklust, most pedig meg kell tanulni a szervezetednek újra önállóan működni.
Van akinél nem csinál semmi bajt a fogigátló, másnál meg így bealakít mint most neked is pl.
A pattanás is természetes, a dokim azt mondta annó, hogy egy ilyen gyógyszerabbahagyás dologgal most a második pubertás koromat élem. :((((( Nem volt ciklus, vagy volt, de peteérés nem. :(
Érdemes elmenned egy orvoshoz, hogy megnézzen uh-val, csináljon egy hormonvizsgálatot, abból minden kiderül, de tudod általában 1 év után kezdenek el kivizsgálni, de ha a dokiddal olyan kapcsolatod van akkor rögtön elküld vérvételre.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!