Kombinált teszt kérdés?
Szia!
Én jövő héten csütörtökön megyek az Istenhegyire. Amikor az időpontot kértem, a hölgy külön kiemelte, hogy 1-2 órán belül az eredmény is megvan, meg lehet várni.
De javaslom, hogy minél előbb kérj időpontot bárhová is mész. Július 20-a körül telefonáltam, aug. 17-re kaptam. Ez volt az egyetlen szabad hely, ami nekem még jó (13+1 leszek).
Mi is az Istenhegyin voltunk, 35 ezer volt, 2 óra volt, mire meglett a vérvizsgálat eredménye és már 12 hetesen megmondták, hogy kislány lesz :) Nagyon elégedettek voltunk, a 18. heti genetikai ultrahangra is oda mentünk. De tényleg jó előre kell időpontot kérni.
30hkm
14-es vagyok
Minket továbbküldtek méhlepény biopsziára. Annak is 2 nap alatt megvolt az eredménye. Állami intézményben erre heteket kell várni. Abszolút megéri az árát. Nem bántuk meg, hogy őket választottuk. A 13.héten Hajdu doktornőnél voltunk. A biopsziát, és a 19 hetes uh-ot Bátorfi doktor csinálta. 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!