Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt eredmény?

Kombinált teszt eredmény?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a kombinált teszt eredményét ami alacsony kockázatot hozott ki. 1:2965 lett az eredmény. Inkább a markerek eredménye zavar. PAPP-A 0.911 MOM, szabad b-hcg 4,511. Orrcsont látható, tarkóredő vastagsága 1,3 mm. Szerintetek? Nem túl magas a b-hcg szint??
2017. jún. 9. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:

De, nagyon magas.

Nekem ilyen volt az eredmény egy éve:

Papp a: 1.05 mom

B hcg: 2.6mom

Tarkoredo: 1.8 mm

Igy lett 1:780

32 eves vagyok.

Makk egeszseges lett a gyerekem, aki most 4 honapos.

En azert jobban utana jarnek ennek a helyedben.

Nem is ertem, h kaptal ilyen jo eredmenyt.

En rengeteget olvastam errol terhesen kulfoldi oldakakon, es senkinek nem lett down-os a babaja, ha csak a hcg lett magas,de mellette a papp-a es tarkoredő viszont rendben volt.

Amikor a 28.heti genetikai vizsgalaton Hajdu Krisztinanal voltam es emlitettem neki a hcg-t, elegge felzizzent, de mindta a vizsgalat vegen, h nyugodjak meg, minden rendben.

2017. jún. 9. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, 18.hetit akartam irni.
2017. jún. 9. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! mindenképp utána járok, mert így nem vagyok nyugodt. 27 éves vagyok. Lehet, hogy emiatt lett ilyen jó az eredmény.
2017. jún. 9. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is írtam ma ki egy kérdést, nekem a PAPP-A 0,72 MoM, a HCG meg 1,32 MoM. Ehhez kihozták, hogy 1:50.000-hez a kockázat.

Én 26 éves vagyok. Én még ezen is izéltem, hogy nem elírás-e a kockázat, de ha te ilyen magas hCG-vel is csak ilyen alacsony kockázatot kaptál, akkor már annyira nem aggódom.

Viszont szerintem is magas a hCG-d, de az jó, hogy a PAPP-A nem alacsony mellé. Én azért ezzel az értékkel felkeresném az orvosom! Bár én nagyon parázok mindenen...

2017. jún. 9. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Beirtam az fmf oldalan az ertekeidet, kort is be kell irni, es ott 1:770 lett az eredmeny ezekkel az ertekekkel.

Ezt most nem azert irom, h ijesztgesselek, mert en magam is teljesen kizartnak tartom, h gond lenne a babáddal, mivel jártas vagyok a temában, es neked a tarkoredo es a papp-a is tökéletes.

Valoszinuleg csak arrol van szo, h csak siman magasabb a hcg-d es amugy semmi jelentosege, es lehet kislanyod lesz :-) :-)

Allitolag a kislany babaknal magasabb szokott lenni a hcg.

Nekem is lanyom lett.

Menj el egy profihoz a 18.heti genetikai uh-on.

Minden jot Nektek!!!

2017. jún. 10. 10:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! mindenképp elmegyek genetikai tanácsadásra. Mar csak a megnyugtatasom miatt.
2017. jún. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!