Kombinált teszt eredmény?
De, nagyon magas.
Nekem ilyen volt az eredmény egy éve:
Papp a: 1.05 mom
B hcg: 2.6mom
Tarkoredo: 1.8 mm
Igy lett 1:780
32 eves vagyok.
Makk egeszseges lett a gyerekem, aki most 4 honapos.
En azert jobban utana jarnek ennek a helyedben.
Nem is ertem, h kaptal ilyen jo eredmenyt.
En rengeteget olvastam errol terhesen kulfoldi oldakakon, es senkinek nem lett down-os a babaja, ha csak a hcg lett magas,de mellette a papp-a es tarkoredő viszont rendben volt.
Amikor a 28.heti genetikai vizsgalaton Hajdu Krisztinanal voltam es emlitettem neki a hcg-t, elegge felzizzent, de mindta a vizsgalat vegen, h nyugodjak meg, minden rendben.
Én is írtam ma ki egy kérdést, nekem a PAPP-A 0,72 MoM, a HCG meg 1,32 MoM. Ehhez kihozták, hogy 1:50.000-hez a kockázat.
Én 26 éves vagyok. Én még ezen is izéltem, hogy nem elírás-e a kockázat, de ha te ilyen magas hCG-vel is csak ilyen alacsony kockázatot kaptál, akkor már annyira nem aggódom.
Viszont szerintem is magas a hCG-d, de az jó, hogy a PAPP-A nem alacsony mellé. Én azért ezzel az értékkel felkeresném az orvosom! Bár én nagyon parázok mindenen...
Első vagyok.
Beirtam az fmf oldalan az ertekeidet, kort is be kell irni, es ott 1:770 lett az eredmeny ezekkel az ertekekkel.
Ezt most nem azert irom, h ijesztgesselek, mert en magam is teljesen kizartnak tartom, h gond lenne a babáddal, mivel jártas vagyok a temában, es neked a tarkoredo es a papp-a is tökéletes.
Valoszinuleg csak arrol van szo, h csak siman magasabb a hcg-d es amugy semmi jelentosege, es lehet kislanyod lesz :-) :-)
Allitolag a kislany babaknal magasabb szokott lenni a hcg.
Nekem is lanyom lett.
Menj el egy profihoz a 18.heti genetikai uh-on.
Minden jot Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!