Mennyibe kerul a kombinált teszt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 17:46
11/13 anonim válasza:
Az SZTK-ba megcsinálták az uh-t, a kockázatelemzés 8100 Ft volt + 750 a vérvétel.
12/13 anonim válasza:
9-es vagyok,jövő héten lesz esedékes a 12. heti ultrahang és a vérvétel is, így az ultrahangot nem tudom, hogy többet fog-e kérni, de véleményem szerint nem. Ő akkor is 10-et kér ha citológiát csinál, akkor is ha hüvelyi uh-t pl más vizsgálat miatt, egy általános vizsgálatra is ugyanezt a pénzt kéri el. Majd megírom, ha más lesz az ár, de nem hiszem. Meg én úgy tudom, hogy a 12. heti ultrahang amúgy is alaposabb, tehát nem csak a down szűrés miatt vizsgálja meg a babát alaposabban a doki, hanem egyébként is az első nagyobb kötelező szűrés ez.
13/13 anonim válasza:
En nyíregyházán csinaltattam, ott ugy nezett ki hogy vervetelert nem kertek külön, hanem mikor mentem időpontra maganrendelesbe az uh részére, akkor egybe kellett fizetni a vegen 30e forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!