Hogy tudja megkülönböztetni a babuci, hogy anya vagy apa keze van a pocakon?
Már 25 + 1 hetes vagyok és még mindig abbahagyja a mocorgást ha apa fogja meg a pocakom. Hogy tudja megkülönböztetni? :D
Mindeninek nagyon boldog babavárást
Szerintem ez olyan érdekes, nagyon érdekelne, hogy is van ez. :)
Mondjuk ha már nagyon rugdos és fáj akkor ez jól jön, hogy apának abbahagyja! :D
Hogy vagy? Hogy bírod?
talán inkább a hormonváltozást érzékeli a testedben, amikor a férjed melletted van, akkor te is másként viselkedsz.
Ha téged megnyugtat a férjed, akkor a babát is. Hormonok, vagy mi a szösz :P
Akkor nem csak velünk van így. Olyan érdekes ez az egész.Szegény férjemet tegnap este már megsajnáltam. Rugdosott, kidudorodott nekem, ő rátette a kezét, és meg se rezzent.Majd miután levette, folytatta a mocorgást.A kis huncut! Én is ezen gondolkodom, hogy miért van ez.Abban lehet valami, hogy melegebb a tenyere, és nagyobb is.Ezt már érzékelheti. Unokatesóm azt tanácsolta a páromnak, hogy beszéljen hozzá.De ő nem igazán hiszi el nekem, hogy a baba már mindent hall odabenn.Nem beszél a hasamhoz, én meg nem erőltetem.
23 h km
Ez tényleg hihetetlen, de nálunk is ez van - egyszerűen nem tudtam megmutatni apának, hogy hogyan ficánkol! Egyből abbahagyja, ahogy apa keze odaér. :) Viszont, ha telefonon beszélgetünk, akkor egyből elkezd rugdosni, és csak apánál csinálja ezt! :)
Okos kis babák, már így bent a pocakban is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!