Szept.7-én volt meg utoljára, kedden 3 mm-es petezsákot láttak. Nagy a baj? Nyugtasson meg valaki aki volt hasonló helyzetben, és nem akkor fogant a baba. Miért baj, hogy kicsi? Semmi bajom nincs.
Nme értem miért idegeskedsz!
Valószínüleg később volt peteérésed.
Ha Nov 7 körül nme lesz még szívhang, akkor kezdhetsz idegeskedni.
Üdv: 38 hetes kismami
Nyugi, nincs baj. :)
Én is első babámat várom. A doki frászt hozott rám, mikor először mentem UH-ra, 7 hetesnek kellett volna lennem, de UH szerint csak 5 hetesek voltunk. A következő UH-ig majd szívbajt kaptam, hogy rendesen fejlődik-e.
Ma már 26 hetesek vagyunk, és 1 héttel az UH szerint megelőzte a korabeli társait. :)
Szóval ne izgulj, nincs semmi baj. 2-3 hét múlva gondolom vissza kell menned majd, és ott lesz a dobogó szívű gyermeketek a képernyőn. :)
Gratulálok!
Kedves kérdező!
Én szeretnélek megnyugtatni,mert szerintem a pici pocaklakónk egyidős. Az én utolsóm szept.1-én volt,viszont nekem nem 2hétre,hanem 3hétre volt peteérésem,így az egy hét eltérésünk az utólsót nézve megegyezik!
Na ebből azt akartam kihozni,hogy én csütörtökön voltam UH-on és 3mm-es kis pöttyöt láttunk. Azt mondták ez tökéletes. Hát pedig én is ideges vagyok,mi van ha nem dobog majd a szivecskéje...de nem szabad.
Sok sikert kívánok és kérlek írj,ha voltál dokinál!
Problémamentes babavárást kívánok!
Lányok! Nem tudom, megnyugtat-e ez benneteket, de mindenki izgul azon az UH-n, ahol kiderül, hogy dobog-e a szíve, vagy nem. Nincsen olyan nő, aki ne félne.
Az biztos, hogy óriási élmény meghallani a kis szivecskéjét, ti is nagyon fogjátok élvezni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!