Terhesen bele lehet menni strandon a vízbe?
Nem. Természetes vízbe lehet, de abból is inkább a tengerbe.
2017. júl. 30. 18:00
Amíg teljesen zárt vagy lehet menni. Bár nyilván nem órákig lubickolni :D De ki, hogy... én nem voltam jobban félek a baciktól xD És annyit kell tudni, hogy ha megnézték a méhszájat és zárt voltál akkor 1 héten belül szabad strandolni, bár gondolom ez inkább 30. héttől jellemző. Ha vigyázol nem lesz baj :) Napon se legyél sokat, fél óra napozás nem baj, de utána kell egy kis szünet, mert felmelegszik a magzatvíz. Igyál sokat és érezd jól magad :)
2017. júl. 30. 18:02
3/11 A kérdező kommentje:
Êrtem, akkor marad a láblógatás. Kisfiamat akartam elvinni
4/11 A kérdező kommentje:
Szerdán voltam dokinál és szerdán vagy csütörtökön terveztünk elmenni
Combig mentem be a nagyobbikkal rendes strandon, zuhanyoztam, ha melegem volt. Balatonban szabadott fürödni, meg az otthoniban, nekem így engedélyezte a doki.
2017. júl. 30. 18:09
Természetes vizekre kérdeztem rá, azt mondta lehet persze. A strandokat nem igazán szeretem. Tengerben fürödtek elég sokat, minden rendben van.
2017. júl. 30. 19:37
Igen persze lehet
A huvelyed nem lyuk nem megy tele vizzel.
Fertozestol pedig ne felj
Terhesseg alatt napozas nem jo otlet nem fogod birni de arnyek kivallo.
Uszni jo es ha nincs koraszules veszely a legjobb sport a kismamaknak
Nezd meg aquababy ill kismamauszas cimszo alatt.
Vizitorna is van kismamaknak
2017. júl. 30. 19:55
Nekem is azt mondta a doki, h természetes viz az okes a medencés strand nem. Aztán en nekem kinyilt a mehszajam kicsit igy maradt a lakas a zuhannyal.
Tavaly a Balcsin lattam egy "nagyon" kismamat fürdeni. Akkor engem meglepett, de anyukám mondta, hogy velem o is volt (tenger)parton igy es élünk.
2017. júl. 30. 21:23
Én nem javaslom. A strandot semmiképp sem. Nekem is engedte az orvos, bár mehszajat sose nézett csak hasi uh volt. Koraszülés lett belőle. Minden rendben van, de akkor is. Persze lehet más oka is, de elsőre rögtön vmi fertőzésre fogtak.
2017. júl. 30. 22:09
Az osszes terhessegem alatt jartam kismama uszasra tornara.
Minden gyereket 42 het korul szultem
Soha semmi bajom nem lett se tengertol se totol se medencetol.
Nezd csak meg minden kulfoldi oldal uszast ajanl es vizitornat sot a magyar oldalak is.
2017. júl. 30. 22:53
Kapcsolódó kérdések: