Voltatok terhesen strandon?
és honnan tudod hogy nem nyílik a méhszájad.én nem mennék a helyedbe se 10 hetesen se 38 hetesen semmikor...."nem bírom ki strand nélkül" na az ilyenektől falra mászok.egyberészes vagy kétrészes...ez a legnagyobb problémád?
tegyük fel nyitva a méhszáj bármilyen fertőzést elkaphatsz.ez hiányzik neked?sok öregasszony áztatja a gombás muffját te meg nem bírod ki strand nélkül...
37hkm
Valóban ne menj! Már nagyon a vége felé jársz, és azt amire a dokid mondjuk hétfőre azt mondja hogy zárt, lehet szerdára már nem!!! Pillanatok alatt elkezdhetsz nyílni. Tényleg ne kockáztass.
Kérdésedre válasz: igen, én volta 25 hetesen.
Szia!
Szerintem se menj, bár ha a múlthéten voltál, nem értem a kérdésedet!
De csak kibírod már fürdőzés nélkül.
A férjed nem bír el három gyerekkel, mi lesz, ha megszületik a negyedik?! Amúgy a 12 éves lányod simán tudna figyelni a kisebbekre a férjeddel!
Én 3 éve kibírtam a fürdőzést, igaz voltam strandon, de nem mentem bele a vízbe, nekem a baba egészsége volt a legfontosabb, nem az én vízimádatom!
A múlthéten milyen fürdőruhában voltál? Ha mész egyberészesbe menj, bikini nem a kismamáknak való, egyrészt látványilag, másrészt nem olyan jó, ha a nap közvetlenül éri a hasat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!