5-6 hetes terhesen miért vagyok nagyon puffadt? Ti is azok voltatok?
Figyelt kérdés
Nagyon puffadt vagyok egy ideje.Holnapután töltöm a 6 hetet.Ti is puffadtatok ilyenkor?Mitöl van?
Én amugy is puffadékony voltam,vékony vagyok 52kg és 166cm.Köszi
2010. jún. 7. 14:14
1/9 A kérdező kommentje:
Minden nap nagy WC-zek(bocsi).
2010. jún. 7. 14:15
2/9 A kérdező kommentje:
Ja és olyan mintha már több honapos lennék:)ez nem baj ugye?Köszi
2010. jún. 7. 14:16
3/9 anonim válasza:
Nem , nekem is olyan volt! Aztán amikor már nő a poci, akkor meg azért.
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nekem is ilyen volt. Ezek az első időszakra jellemző dolgok, ne izgulj, minden rendben van!
Boldog babavárást!!!
5/9 anonim válasza:
Én is 6 hetes vagyok és én is puffadt. Menszi előtt szokott mindíg puffadt nagy hasam lenni, na most mivel nem volt menszi puffadás maradt. Hormonoktól van, nagyrészt vízvisszatartás miatt.
6/9 anonim válasza:
Első terhességemkor nem, de a másodiknál én is nagyon puffadt voltam! 8 hetesen már csinos kis pocim volt és át is adták a helyüket a metrón. Szóval normális, ha fel vagy puffadva, mert egészséges babám született másodszorra is és a várandósság alatt nem volt problémám (csak a puffadás volt kellemetlen). Espumisan gyöngyöt lehet szedni babavárás alatt is, ha nagyon zavar a puffadás.
7/9 anonim válasza:
Szia! En a 9. hetben vagyok es kb 3 hete nekem is nagyon puffadt a hasam! En sem tudom, hogy ez mar az vagy meg csak puffadas, de szerintem csak puffadas. Bar halkan megjegyzem, hogy szombaton derult ki, hogy ikreket varok! :)
Ne aggodj emiatt, mert ahogy itt olvasgattam masok is kerdeztek ezt es a valaszolok 90%-nak van has puffadasa. Szerintem ez termeszetes.
8/9 anonim válasza:
Én is hat hetes vagyok és puffadt. ÉS néha fáj is a puffadás (viszont nem tudok minden nap nagyvécézni, max kétnaponta).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Gratula nektek is a Babákhoz:)
2010. jún. 7. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!