Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhesen miért...

5-6 hetes terhesen miért vagyok nagyon puffadt? Ti is azok voltatok?

Figyelt kérdés

Nagyon puffadt vagyok egy ideje.Holnapután töltöm a 6 hetet.Ti is puffadtatok ilyenkor?Mitöl van?

Én amugy is puffadékony voltam,vékony vagyok 52kg és 166cm.Köszi

2010. jún. 7. 14:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Minden nap nagy WC-zek(bocsi).
2010. jún. 7. 14:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja és olyan mintha már több honapos lennék:)ez nem baj ugye?Köszi
2010. jún. 7. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem , nekem is olyan volt! Aztán amikor már nő a poci, akkor meg azért.
2010. jún. 7. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, nekem is ilyen volt. Ezek az első időszakra jellemző dolgok, ne izgulj, minden rendben van!

Boldog babavárást!!!

2010. jún. 7. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is 6 hetes vagyok és én is puffadt. Menszi előtt szokott mindíg puffadt nagy hasam lenni, na most mivel nem volt menszi puffadás maradt. Hormonoktól van, nagyrészt vízvisszatartás miatt.
2010. jún. 7. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Első terhességemkor nem, de a másodiknál én is nagyon puffadt voltam! 8 hetesen már csinos kis pocim volt és át is adták a helyüket a metrón. Szóval normális, ha fel vagy puffadva, mert egészséges babám született másodszorra is és a várandósság alatt nem volt problémám (csak a puffadás volt kellemetlen). Espumisan gyöngyöt lehet szedni babavárás alatt is, ha nagyon zavar a puffadás.
2010. jún. 7. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! En a 9. hetben vagyok es kb 3 hete nekem is nagyon puffadt a hasam! En sem tudom, hogy ez mar az vagy meg csak puffadas, de szerintem csak puffadas. Bar halkan megjegyzem, hogy szombaton derult ki, hogy ikreket varok! :)

Ne aggodj emiatt, mert ahogy itt olvasgattam masok is kerdeztek ezt es a valaszolok 90%-nak van has puffadasa. Szerintem ez termeszetes.

2010. jún. 7. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is hat hetes vagyok és puffadt. ÉS néha fáj is a puffadás (viszont nem tudok minden nap nagyvécézni, max kétnaponta).
2010. jún. 7. 15:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Gratula nektek is a Babákhoz:)
2010. jún. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!