Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok terhesen fogorvosnál...

Hajnus04 kérdése:

Voltatok terhesen fogorvosnál fogathuzni? én 8 hetes vagyok és ma kihuzták a fogamat de félek hogy tul sok inyjekciot (2) adott a doki. lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóltál neki,h babás vagy? Ha igen,akkor tudja mit csinált,és nem lesz baj.Én még hónapokkal ezelőtt,mikor elkezdtük a babaprojektet,akkor szóltam neki,h lehet babás vagyok (én az amalgám tömések miatt szóltam,mert hallottam róluk sok rosszat...).Azt mondta a doki,hogyha pocis vagyok,vigyem a kiskönyvet,és ennyi,akkor úgy végzi a dolgát!
2010. aug. 7. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 fogamat húzták amióta pocis vagyok és semmi baj nincs miatta.Mindenképpen szólni kell hogy babát vársz,de a szuritól nem lehet baja a babónak.

28+3hkm

2010. aug. 7. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat de most nagyon meg vagyok ilyedve, szoltam neki hogy babát várok.
2010. aug. 7. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Az érzéstelenítő csak helyileg hat. A bábához nem ért el, nyugi! Az orvosok tudják, mit szabad kismamáknak és mit nem! Sőt! Szükség esetén még a fogröntgen is megengedett, persze, megfelelő óvintézkedés mellett. Ja! helyi érzéstelenítést akár szülés közben is kaphatsz, akkor sem árt, sőt még szoptathatsz is utána rögtön. [link]
2010. aug. 7. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem lesz semmi baja a babádnak!

Én pocisan csináltattam a fogaim, mert elég erős terhességi fogínygyulladásom van, és ha nem tömi be a rossz fogaimat a doki akkor pár hónap múlva nem lenne gondom a fogammal.

Mondtam neki hogy babás vagyok. Második trimeszterben nyugodtan lehet érzéstelenítőt kérni, nem okoz problémát.

28h km

2010. aug. 7. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31hetes km vagyok,és kb. 2hónapja járok fogorvoshoz, a fogaim tetetem rendbe. Van dolga elég, sok a szuvasodás, van lyukas is, és a régi töméseket cseréli. Hetente egyszer megyek, majdnem mindig kapok érzéstelenítőt, de cseppet sem aggódok. Semmi baja nem lehet tőle a babádnak, nagyon sok helyen olvastam, és Te meg csak egyszer kaptál. Úgyhogy végképp ne aggódj. Jó babavárást:)

2010. aug. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!