Voltatok terhesen fogorvosnál fogathuzni? én 8 hetes vagyok és ma kihuzták a fogamat de félek hogy tul sok inyjekciot (2) adott a doki. lehet baja a babának?
Nekem 3 fogamat húzták amióta pocis vagyok és semmi baj nincs miatta.Mindenképpen szólni kell hogy babát vársz,de a szuritól nem lehet baja a babónak.
28+3hkm
Nyugi, nem lesz semmi baja a babádnak!
Én pocisan csináltattam a fogaim, mert elég erős terhességi fogínygyulladásom van, és ha nem tömi be a rossz fogaimat a doki akkor pár hónap múlva nem lenne gondom a fogammal.
Mondtam neki hogy babás vagyok. Második trimeszterben nyugodtan lehet érzéstelenítőt kérni, nem okoz problémát.
28h km
Szia!
Én 31hetes km vagyok,és kb. 2hónapja járok fogorvoshoz, a fogaim tetetem rendbe. Van dolga elég, sok a szuvasodás, van lyukas is, és a régi töméseket cseréli. Hetente egyszer megyek, majdnem mindig kapok érzéstelenítőt, de cseppet sem aggódok. Semmi baja nem lehet tőle a babádnak, nagyon sok helyen olvastam, és Te meg csak egyszer kaptál. Úgyhogy végképp ne aggódj. Jó babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!