Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fürödtetek terhesen? Strandon?...

Fürödtetek terhesen? Strandon? Szabadstrandon? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
én strandoltam terhesen!bár másnap korházba kerültem koraszülés veszélye miatt!de sztem annak semmi köze a strandhoz!
2009. jún. 24. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 30hetesen a Velencei-tóba voltam vagy fél órát.Semi bajom lett tőle.

2009. jún. 24. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Félidősen Horvátországban strandoltam és hegyet másztam, nem lett semmi bajom, csak akkor már éreztem, hogy hamarabb fáradok, pedig pocim még egészen kicsi volt.
2009. jún. 24. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem fürödhetsz,én is fogok julba megyünk balcsira. én csak annyit mondok,hogy inkább a szabad vizeket,tavakat válaszd,mert a strandokon nagyobb a fertőzés veszély.
2009. jún. 24. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:

szia te mennyi idős leszel juliba??

én most vagyok a 29. hétben

2009. jún. 24. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!!!!!!!!
2009. jún. 24. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia.Csak akkor fürödj,ha zárt a méhszáj,mert különben fertőződsz.Boldog babavárást.33hetes km.
2009. jún. 24. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
én 16 hetes leszek jul.közepén,amikor balcsira megyünk,és ha jo idö lesz,biztos ,h fogok fürödni.minden jot.szia
2009. jún. 24. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
szia! én a 8. hónapban egy hétig ki se jöttem a Balcsiból :) matracon hason fekve libegtem egész nap. imádtam, mert egyébként ugyebár nem tudtam hason lenni :)
2009. jún. 24. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!