Én úgy tudom,azért,mert akkor kevesebb oxigént kap a kicsi.
Olyankor olyan ideget nyom,ami miatt kevesebb lesz neki az oxigénellátás.
39 hetes kismama
2008. okt. 18. 18:43
2/14 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a baba nem jutt oxigénhez ha hanyatt fekszel a terheség alatt. Remélem nem írtam butaságot, de biztos válaszolnal még mások is a kérdésedre.
2008. okt. 18. 18:45
3/14 anonim válasza:
Mert nem kap elég oxigént állítólag. A legjobb ha a bal oldaladon fekszel, ekkor kap a legjobban oxigént a baba
2008. okt. 18. 18:47
4/14 anonim válasza:
én ugy tudom hogy 30. het utan nem szabad.
nem tudok hasonfekve aludni
nem tudok a jobboldalon fekve aludni
nem tudok hasonaludni
két opcio marad a 30. hetig, a hat es baloldal
ne hozzatok ram a fraszt, hogy már most sem lehet!
20,5 hetes kismama
2008. okt. 18. 18:51
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A baj csak az, hogy ezt éjjel nem tudom kontrollálni s hiába fekszem le oldalt, ébredni úgy is hanyatt fekve ébredek. Azért köszi, jó babavárást mindenkinek.
2008. okt. 18. 18:54
6/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nyugodtan lehet a 30. hétig, csak a lábad fel kell húzni vagy emelni valahogy (pl. párnákra rakni).
2008. okt. 18. 18:55
7/14 anonim válasza:
Tenyleg csak a vegefele nem szabad,marmint mikor mar jo sulya is van a babanak,es nem is azt jelenti hogy eggyaltalan nem szabad hanem mertekkel,sokaig nem szabad hisz egy 2 kilos suly mar jol eltudja nyomni az eret. En 36 hetes vagyok es szoktam hanyat fekudni keves idokre.Erzed amugy is hogy meddig kenyelmes.allitolag ha mar nyomja az ereket a baba megszedulsz.
2008. okt. 18. 18:57
8/14 anonim válasza:
Elnyomja a lepényi artériákat és az nem jó a babának. A legjobb a bal oldalt való fekvés!
2008. okt. 18. 19:16
9/14 anonim válasza:
Én ilyet még nem hallottam.
Hason már nem tudok feküdni, de hanyatt még igen.
A fiammal is feküdtem hanyatt és nem lett semmi baja, aztán mikor már nagy volt a hasam, csak azért nem feküdtem, mert már úgy nem kaptam levegőt.
Elég lesz úgyis az a sok a kényelmetlen oldalt fekvés a végére, én amíg tudok fekszem hanyatt. (úgy a derekamnak is kényelmes.)
2008. okt. 18. 20:01
10/14 anonim válasza:
Hát szabad, nem szabad, én sokszor csak úgy tudok aludni, mivel a pocaklakó hercegnőm jobb és bal oldalon is reklamál, hogy nyomom őt ;) Valahogy meg csak kell aludnunk :D
Ráadásul így a 36 héten nekem jobban is esik a derekam miatt, ha egyenes háttal pihenek, mert oldalt fekve egy idő után úgy érzem, hogy leszakad a csípőm...ez van..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!