Jelent e valamit hogy hol érzem leggyakrabban a magzat mozgását?
Pl. én legtöbbször nagyon alul a húgyhólyagomnál vagy ha feljebb akkor inkább jobb oldalt érzem.
Ha sokat érzem teljesen alul, akkor ott a lába lehet?
22 hetes vagyok.
Nem tudni... én ekkor még alig éreztem inkább csak buborékolást, de nekem uh alapján fejvégű volt már akkor is...Ahogy nagyobb lett és jobban kezdtem érezni olyan 36-37. héttől bal oldalt fent éreztem ahogy kitolja magát, uh-n kiderült a fenekét nyomja ki :D Nálam furán feküdt végig, mert szó szerint a hátát vagy fenekét éreztem csak kitolni, lent a csuklását éreztem.
A lábait csak most 37. héttől kezdtem el érezni bal oldalt. Ilyen kicsit ferdén van bennem balról jobbra kifli alakban :D Bordáimat sose bántotta, húgyhólyagomat meg max, ha felállok a fejével nyomja. Lábacskáit továbbra is csak az oldalamban érzem.
Érdemes UH napján megfigyelni mit hol érzel és megnézni hogyan fekszik :D Simán lehet, hogy a kezeivel piszkál :)
Boldog babavárást.
39+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!