24 hetes magzat veséje már látható?
24 hetes vagyok, a baba veséjét tegnap nem látta még az orvos. Azt mondta hogy még ez nem baj.
Nagyon félek, mert nagyon pici a baba, és én eddig csak fogytam, nem híztam semmit.
18 hetesen átnézték, még a szemlencsét is látták, nemhogy a veséjét.
Ha nagyon régi és rossz a gép, akkor igen, bármit benézhetnek.
Nálunk már 12 hetesen is látta az orvos, hogy megvan mindkettő.
Én a helyedben elmennék valami magánorvoshoz, mer azért látni kellene már ilyenkor. A 18-20 hetes genetikai nem mondták, hogy nem látszik?
Ne ess pánikba. Elvileg látszani kellene, de nem mindig találják. Az első gyerekemnél a 12. héten tökéletesen látszott mindkettő. A másodiknál pöpec gépen a 18. heti genetikai ultrahangon nem látszott a jobb vese. A 30. hétig 2 hetente mentem ultrahangra, de semmi nyoma nem volt. A 30. héten találták meg. Minden rendben volt vele, csak elbújt a bordák mögött.
Amikor azt hittük, hogy zűr van, akkor kiderült, hogy egy rakás ismerős, ismerős rokona él 1 vesével egészségesen.
Multheten voltan genetikai ihn es lattak a veseit. Csak a szivet nem -.-"
Ne aggodj ha regi a gep akkor elofordul :)
19+1hkm
Ha egyszer megtalálták, akor megvan, ne aggódj!:)
A vérnyomásra nincs tippem, én a magas oldalon játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!