24 hetes magzat veséje már látható?
24 hetes vagyok, a baba veséjét tegnap nem látta még az orvos. Azt mondta hogy még ez nem baj.
Nagyon félek, mert nagyon pici a baba, és én eddig csak fogytam, nem híztam semmit.
Szia!
Ha már egyszer megvolt, akkor semmi gond, nem tűnhet el! A gépek minősége elég változó.Ha nagyon meg akarsz nyugodni, menjetek el egy babamozira, és kérd, hogy keressenek rá a veséjére is.
Alacsony vérnyomás ellen gyógyszert nem adnak még nem terheseknek sem (nekem is az van, nagyon durva mellékhatásai lennének a gyógyszernek az orvos szerint). Várandósan nyilván nem hasznos, de én kólázni szoktam, a kávét nem bírom. De nem várok babát.
Ami még jó trükk, és nálam bevált, az az, hogy nagyon sok folyadékot iszok. Én már szédültem, fájt állandóan a fejem a vérnyomás miatt, és az orvos mondta, hogy most nyáron napi 3-4-5 l folyadék (62 kg vagyok). ha tényleg meg bírok inni ennyit, a vérnyomásommal sincs gond.
Boldog babavárást, szép szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!