Cinthia kérdése:
5. hetes kismama vagyok hétfőn teszteltem, ma voltam orvosnál. Magzat meg nem látható csak két halvány folt.2-3 hét múlva ismét ultrahang! Hasonlo tapasztalatok?
Figyelt kérdés
5. Hét magzat nem látható ultrahangon2014. nov. 13. 02:15
1/15 anonim válasza:
Nekem is így volt. Ott lesz a baba. :) 35 h
2/15 anonim válasza:
2-3 múlva tuti hogy látható lesz!!!!6 illetve 7. héten már látható uhun.Nyugi!!! Ott van ;)
Több gyermekes anyuka.
3/15 anonim válasza:
Tegnap voltam 6hetes uhn.csak egy pici petezsákot látott.nekem az első kisfiamat is 8.héten ú.tták csak. Nyugodj meg ott lesz a baba:)
4/15 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok, 1 hét múlva megyek uh-ra. tudom, h nem sok minden fog még látszani, de a méhen kívüli terhességet jó lenne kizárni.
5/15 anonim válasza:
Kedden voltam uh-on én akkor 4h+5 voltam, holnapra hívtak vissza 5h+1. Nekem a fundusban láttak 2 mm-es petezsák gyanút, azt mondták, kérdeztem, hogy akkor jó helyen van? Azt mondták még nagyon kicsi, ezért még ikább nem mondanak semmit. 3 nap múlva mennyi változás lehet szerintetek? Láthatják már hogy jó helyen van-e?
6/15 anonim válasza:
Nyugi, csak korán mentél, ezért nem látnak semmit. Az 5. héten általában tényleg maximum petezsák látszik, más nem, embriót szinte sosem látnak ilyenkor még, legfeljebb szikhólyagot. Én is 5 hetes vagyok, 2 hét múlva megyek dokihoz, akkorra kértem időpontot, pont ezért, mert nem akarok fölöslegesen aggódni, hogy csak MÉG nem látszott minden rendesen, vagy baj van. Nehéz kivárni, de akkor már a tutit látjuk majd :) Ne aggódj, ott lesz a baba (babák?), csak türelmetlen voltál :)
7/15 anonim válasza:
Mondjuk csak vizsgálat és konzultáció miatt mentem volna, mert gyógyszer mellett jött össze a baba, és kíváncsi lettem volna, hogy mennyire jelent ez bajt, meg cicánk is van. Ezek lettek volna a kérdések, de rögtön küldtek uh-ra, hogy gondolom megnézzék, hogy jó helyen van-e. Mondjuk örültem, hogy nem veszik félvárról, hogy majd visszajön és majd meglátjuk, hanem inkább megnézték, hogy mi van. Rendesek pedig a kórházba mentem. Párom jobban izgult mint én, de megnugytattak, hogy sem a gyógyszer sem pedig a cica nem jelent veszélyt, mert már egy éve velünk van, és ha van valami fertőzése, azt már rég elkaptam. De ha kérem vérből azt is letesztelik nekem.
8/15 anonim válasza:
meg utána olvastam: a fundus a méhet jelenti, úgyhogy ha ott látták a petezsákgyanút, akkor sztem jót jelent. Meglátjuk...
9/15 anonim válasza:
Nekem 5. hetesen a doki csak megvastagodott mehnyalkahartyat latott. 6 hetesen petezsakot uresen. 8 hetesen pedig mar szivpulzalas is volt. Nyugi! Minden rendben lesz! 13hkm
10/15 anonim válasza:
Nagyon várom a holnapot. Párom is jön velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!