Mennyire látványos a magzat mozgás a vége felé?
Nekem csinál hasonlókat, de azért ennyire nem látszik. Ennek a nőnek papír vékony a bőre. Ami nekem eddig a legdurvább volt amikor a köldökömben nyomta ki a lábát kezét vagy könyökét( nem tudom) és ellégé kidudorodott na az nagyon durva volt. :D
33hetesek vagyunk.
Uhhh. Ezt nezni is rossz! Nekem is nagyon sokat mozog, es eleg erosen is, de inkabb csak kifesziti magat itt ott, ahogy elottem irtak, ilyen kissebb nagyobb puklik vannak mikor belelendul, de nem tudnam megmondani, hogybaz pl a terde vagy a talpa...ha nem tudnam hogy fekszik, akkor azt sem tudnam melyik testresze.
1 baba nekem, 37 het.
Szerintem ez extrém ritka. Nagyon vékony az anyuka bőre szinte elemlámpával mindent látni.. Ennek biztos orvosi oka van. Nekem nagy a hasam is a babám is, de nálam is csak kis domb látszik, ha kinyomja magát. Mozgást ennyire nem látni. Sőt fele ennyire sem xD
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!