Babamozgással kapcsolatban segítséget szeretnék középidős kismamáktól vagy anyukáktól?
Meg vagyok ijedve egy kicsit. Babámmal 22 hetesek vagyunk, és még csak két hete érzem, inkább egy hete rendszeresebben és napközben is. A napokban aktív volt, főleg délután, szinte végig mocorgott, ma viszont alig érzem. Max három-négy alkalommal éreztem mozgolódást, és nem tudom, normális-e, hogy passzív lett?
Kérlek, ne nézzetek hülyének, nagyon aggódok miatta. Nektek vannak ilyen napok? Mennyi idő, ami még nem jelent bajt?
Mivel csak most kezdted el érezni, semmi baja nincs a babádnak :) Még annyi helye van, hogy nem érezheted mindig... Nekem elmúlt 3 napban pörgött nagyon sokat, ma meg kis lusti volt... Kb egész nap alszik. Nem lehet minden nap ugyan olyan aktív :) A meleg őt is megviseli, még csak most fogsz rájönni milyen időjárás milyen front hogyan hat rá.
holnap töltöm a 32. hetet és még most is vannak napok mikor kb muszáj lefeküdnöm az ágyba oldalra, hogy beinduljon.... annyira lusta... :D
Ne aggódj minden rendben lesz. Eleinte nekem csak reggel meg késő délután volt érezhető a ficánkolása... főleg ágyban fekve.
Minden jót :)
Ne aggódj! Az én babám iszonyat aktív. Szinte egész nap mocorog. De vannak napok mikor alig... de másnap mindent bepótol :D
Néha van hogy annyira kicsiket moccan hogy érezni nem is lehet. De a pocakodon látni. Legalábbis nekem van ilyen.
Minden jót! :)
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!